Book Child's Culinary School from And to I
This book is built as incremental guidance on creation of own child's culinary school, the sources of profits are described, starting and current charges are certain, different bottlenecks it is needed to pay attention on that are shown.A book is addressed by all wishing, beginning to think of by creation of the interesting cost-effective business related to work with children and teenagers. Work will be useful to the proprietors and leaders already working culinary studios as a certificate manual on creation of new formats of work, such as culinary баттл and квест.
- Name of the Author
- Мирошниченко Konstantin Геннадьевич
- Number of pages
- 493
- Language
- Russian
- Cover
- Soft
- Age
- 12
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
01/14/2022
Дитяча Кулінарна Школа від А до Я - незамінна книга для тих, хто
Ця книга - справжнє скарбниця знань та порад для тих, хто планує відкрити власну дитячу кулінарну школу. Автор докладно розглядає всі аспекти створення та управління таким бізнесом, починаючи від визначення джерел доходів і витрат, закінчуючи розглядом різних форматів роботи, які можуть бути цікавими для дітей і підлітків. Крок за кроком читач вивчає, як створити успішну кулінарну школу, яка буде приваблювати як дітей, так і їхніх батьків. Рекомендую цю книгу як початківцям у бізнесі, так і досвідченим власникам кулінарних студій, які шукають нові ідеї та формати роботи!