Book Handicraft bread and fancy bread on a ferment

LR094436
Russian
In stock
2  
263 UAH
237 UAH - 10%
Bread on a ferment is considered most correct and delicious. By means of book of Olga Войновой you will learn to work with a wheat and rye ferment, and also bake bread and fancy bread on her basis. In a book you will find the detailed instruction on the leadingout of ferment, premix and baking of wares, information about a flour and other ingredients for preparation of bread, incremental photos on work with a test, and also more than 45 recipes from a suckling long loaf and rye "brick" to куличей and рогаликов.
Name of the Author
Войнова Olga Aleksandrovna
Number of pages
440
Language
Russian
Cover
Hard
Age
16
Series
Cookery. Domestic bread
Release date
2021

Reviews

Grade 


08/03/2023

Неймовірно корисна книга для всіх шанувальників домашньої пекарн

"Ремісничий хліб і здоба на заквасці" - це справжній скарб для тих, хто цінує якісний та смачний хліб. Автор Ольга Войнова детально розкриває всі тонкощі роботи з закваскою, пояснює процес випічки та надає безліч корисних порад. Книга містить не лише рецепти, але й цікаву інформацію про інгредієнти та їх вплив на якість хліба. Покрокові фотографії допомагають зрозуміти процес готування, а різноманітність рецептів дозволяє експериментувати та варіювати. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче освоїти мистецтво пекарства та порадувати себе та близьких ароматним домашнім хлібом!

Grade 


01/04/2022

Захоплююча книга з безліччю цікавих рецептів!

"Ремісничий хліб і здоба на заквасці" - це справжнє відкриття для мене у світі домашнього пекарства. Автор не лише детально описує процес виготовлення закваски і випічки хліба, але й додає до книги багато цікавих рецептів, які допомагають розширити кулінарні горизонти. Я особисто спробував декілька рецептів і був приємно вражений результатом - ароматний, смачний хліб, який навіть перевершив мої очікування. Ця книга стала для мене відмінним доповненням до кулінарної бібліотеки, і я з радістю рекомендую її всім любителям домашнього пекарства!

Write your review

Book Handicraft bread and fancy bread on a ferment

Bread on a ferment is considered most correct and delicious. By means of book of Olga Войновой you will learn to work with a wheat and rye ferment, and also bake ...

Write your review

More books on this topic