Book Handicraft bread and fancy bread on a ferment
Bread on a ferment is considered most correct and delicious. By means of book of Olga Войновой you will learn to work with a wheat and rye ferment, and also bake bread and fancy bread on her basis. In a book you will find the detailed instruction on the leadingout of ferment, premix and baking of wares, information about a flour and other ingredients for preparation of bread, incremental photos on work with a test, and also more than 45 recipes from a suckling long loaf and rye "brick" to куличей and рогаликов.
- Name of the Author
- Войнова Olga Aleksandrovna
- Number of pages
- 440
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 16
- Series
- Cookery. Domestic bread
- Release date
- 2021
Reviews
Захоплююча книга з безліччю цікавих рецептів!
"Ремісничий хліб і здоба на заквасці" - це справжнє відкриття для мене у світі домашнього пекарства. Автор не лише детально описує процес виготовлення закваски і випічки хліба, але й додає до книги багато цікавих рецептів, які допомагають розширити кулінарні горизонти. Я особисто спробував декілька рецептів і був приємно вражений результатом - ароматний, смачний хліб, який навіть перевершив мої очікування. Ця книга стала для мене відмінним доповненням до кулінарної бібліотеки, і я з радістю рекомендую її всім любителям домашнього пекарства!
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
08/03/2023
Неймовірно корисна книга для всіх шанувальників домашньої пекарн
"Ремісничий хліб і здоба на заквасці" - це справжній скарб для тих, хто цінує якісний та смачний хліб. Автор Ольга Войнова детально розкриває всі тонкощі роботи з закваскою, пояснює процес випічки та надає безліч корисних порад. Книга містить не лише рецепти, але й цікаву інформацію про інгредієнти та їх вплив на якість хліба. Покрокові фотографії допомагають зрозуміти процес готування, а різноманітність рецептів дозволяє експериментувати та варіювати. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче освоїти мистецтво пекарства та порадувати себе та близьких ароматним домашнім хлібом!