
Book That we ate in the USSR. Recipes on all times
The new book of known culinary блогера Inna Метельской-Шереметьевой is sanctified to the nostalgic theme of soviet kitchen the recipes of that she collected during the numerous journeys through this country. The Untransient classics and original authorial recipes - the most interesting history stands after each of them, that an author is able to tell as nobody - merrily and with light. To prepare on recipes from this book enthrallingly and very simply, in fact an author always chooses accessible foods, simple receptions and faultless combinations of tastes.
- Name of the Author
- Метельская-Шереметьева Inna
- Language
- Russian
- Age
- 16
- Series
- Cookery. I am. To read. To love
- Release date
- 2017
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
11/29/2023
Незабутня подорож у світ радянської кухні!
Книга "Що ми їли в СРСР" - це справжнє відкриття для всіх, хто цікавиться історією та кулінарією. Автор Інна Метельська-Шереметьєва вдало поєднує ностальгію за радянськими часами зі смачними рецептами, які вона зібрала під час своїх подорожей по колишньому СРСР. Кожен рецепт у книзі - це не лише список інгредієнтів та інструкція, але й цікава історія, яка розкриває душу та смак минулих часів. Готувати за рецептами цієї книги - це справжня насолода, адже автор підібрав доступні продукти, прості прийоми та неперевершені поєднання смаків. Ця книга - справжній шедевр, який варто мати у кожній кухні, щоб не лише смачно готувати, а й відчути атмосферу минулих часів. Рекомендую всім шанувальникам кулінарії та історії!