Book Service is in style of casual. Standards of service for хостес and waiters of restaurant of democratic format
What must be done, that employees wanted and could look after guests and guests were satisfied as a result? In modern business there is an answer for this question - management of quality. Management creation of standards of behavior and implementation of working procedures supposes quality of services for the different categories of employees, organization of the departmental of personnel teaching, clear raising of tasks, control and estimation of job performances on to basis of the declared standards. If to use a soccer metaphor, then it is possible to say that task of trainer - to show out on the field players ready to win. So in business it is important to create such atmosphere, when all is maximum every employee clear, and then people execute the work qualitatively and with enthusiasm. Effective control system by quality of services, based on standards, able to bring much benefit and separate to the man, and organization on the whole. Benefits get everything are both guests and employees, and company.Look after the employees - and employees will look after guests!
- Name of the Author
- Ермишкина Инесса Vladislavovna
- Number of pages
- 385
- Language
- Russian
- Cover
- Hard
- Age
- 12
- Release date
- 2018
Reviews
More books on this topic
Book Sincere service
254 UAH
229 UAH
Book First-class service as...
139 UAH
126 UAH
Book Community management
141 UAH
127 UAH
Book Help a client! Correspondence...
49 UAH
45 UAH
Book Operating director. Force of...
1,123 UAH
1,011 UAH
Book Why you? As correct to explain...
126 UAH
114 UAH
Book Why you? As correct to explain...
135 UAH
122 UAH
Book Channels of sales
128 UAH
116 UAH
Book Restaurant business is in small...
131 UAH
118 UAH
Book 120 instruments of the local...
127 UAH
115 UAH
03/03/2023
Сервіс в стилі casual - це не просто книга, це справжній путівни
Автор детально розглядає важливі аспекти управління якістю послуг, надаючи чіткі та зрозумілі поради для хостес і офіціантів ресторанів демократичного формату. Книга вчить, що необхідно робити, щоб персонал був мотивований та готовий турбуватися про гостей, що в свою чергу призведе до задоволення клієнтів. Автор використовує цікаву футбольну метафору, яка допомагає зрозуміти важливість створення атмосфери співпраці та взаєморозуміння в колективі. Чітко структурована інформація про стандарти обслуговування та систему навчання персоналу робить цю книгу незамінною для власників ресторанів та менеджерів галузі. Рекомендую кожному, хто цінує високу якість обслуговування та хоче покращити роботу свого закладу!