
Book Vanilla
There is increasing interest in industry, academia, and the health sciences in medicinal and aromatic plants. In passing from plant production to the eventual product used by the public, many sciences are involved. This series brings together information that is currently scattered through an ever-increasing number of journals. Each volume gives an in-depth look at one plant genus about which an area specialist has assembled information ranging from the production of the plant to market trends and quality control.This volume, Vanilla, edited by Eric Odoux and Michel Grisoni, is outstanding in that it is the first comprehensive volume on the subject in English.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Мишель Гризони
Эрик Оду - Language
- Ukrainian
- Release date
- 2011
Reviews
More books on this topic
Book The Biology of Desire: Why...
176 UAH
159 UAH
Book The Girl Who Raced Fairyland All...
131 UAH
118 UAH
Book Creator's Mark
76 UAH
69 UAH
Book The God Delusion
146 UAH
132 UAH
Book Yerba Mate: Mate. Mate. Mati
86 UAH
78 UAH
Book Escape from loneliness
146 UAH
132 UAH
Book Thermodynamics for Dummies®
146 UAH
132 UAH
Book The Selfish Gene: 30th...
196 UAH
177 UAH
Book Volume 5. People are so bored in...
137 UAH
124 UAH
Book Sociobiology: The New Synthesis
196 UAH
177 UAH
11/03/2022
Важливий внесок у вивчення лікарських рослин
Книга "Ваніль" є справжнім відкриттям для всіх, хто цікавиться лікарськими та ароматичними рослинами. Вона об'єднує в собі величезну кількість інформації, яка, як правило, розпорошена по різних наукових журналах, і надає читачеві можливість отримати цілісне уявлення про виробництво, ринкові тенденції та контроль якості ванілі. Редактори Ерик Оду та Мішель Ґрізоні зробили величезну роботу, щоб зібрати дані від провідних фахівців у цій галузі, що робить цю книгу незамінним джерелом для науковців, студентів та всіх, хто цікавиться цією темою. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальний рівень якості тексту дуже високий, і це не заважає сприйняттю інформації. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне розширити свої знання про ваніль та її роль у медицині та харчовій промисловості!