Book Umbria is the green heart of Italy. The Mystery of the Old Abbey and the Cookies of St. Francis
Yulia Evdokimova decided to make her culinary travels even more interesting and weave an exciting detective story into city stories with delicious dishes. “Fainting in an abandoned monastery - what could be stupider? But there is no time to lie down, you need to find out who killed the professor’s granddaughter, attend a social event at the old countess and flirt with the elegant prince. And they also say that teenage girls disappear here... Alexandra Emelyanova’s new investigation will lead to beautiful Umbria, where Francis of Assisi’s favorite cookies are baked. And the faithful knight is already rushing to the rescue... in a lemon tailcoat.”We travel, cook, investigate!
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Юлия Евдокимова
- Number of pages
- 272
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Release date
- 2021
Reviews
More books on this topic
Book Christmas supper
11 UAH
10 UAH
Book American lard
30 UAH
27 UAH
Book Nursery
73 UAH
66 UAH
Book That, who knows. Book second....
73 UAH
66 UAH
Book This bitter sweet revenge
117 UAH
106 UAH
Book Who does live in a suitcase?
83 UAH
75 UAH
Book Cost of question. Tom 1
137 UAH
124 UAH
Book KGB against the USSR. Book first
196 UAH
177 UAH
Book Girl from a cabin № 10
137 UAH
124 UAH
Book Aquarium
268 UAH
242 UAH
10/07/2022
Чарівна подорож у світ смаків та загадок!
Книга "Умбрія – зелене серце Італії" стала для мене справжнім відкриттям. Юлія Євдокимова майстерно поєднує кулінарні подорожі з захоплюючим детективом, що робить читання неймовірно цікавим. Сюжет, в якому головна героїня Олександра Омелянова намагається розгадати таємницю вбивства, переплітається з описами смачних страв і традицій, які так і манять до приготування. Умбрія з її мальовничими пейзажами та кулінарними шедеврами постає перед читачем у всій своїй красі. Особливо сподобалися моменти, коли авторка описує приготування печива святого Франциска – це не тільки смачно, але й наповнено історією. Єдине, що трохи заважало, це деякі неточності в перекладі, але вони не зіпсували загального враження. Рекомендую цю книгу всім, хто любить детективи, смачну їжу та подорожі!