book type

Book Cooking of the USSR. Best dishes

FU847482

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
151 UAH
136 UAH - 10%

In this book we have collected the most delicious and proven recipes of the Soviet era. On its pages you will find recommendations for preparing dishes from all over the Soviet Union: delicious pastries from Siberian housewives, original hot dishes with oriental pepper, soups familiar from childhood, intricate sweets from the southern republics, and much, much more. Go back to the times of your youth and taste those very dishes! And for young housewives, cooking according to our recipes will be a real excursion into history, during the youth of their mothers and grandmothers!



The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Сергей Кашин Павлович
Language
Ukrainian
Release date
2015

Reviews

Grade 


12/11/2022

Справжня кулінарна скарбниця радянської епохи!

Ця книга "Кулінарія СРСР" стала для мене справжнім відкриттям. Вона не лише пропонує величезну кількість перевірених рецептів, але й переносить у часи, коли кулінарія була мистецтвом, а приготування їжі - справжнім ритуалом. Я з задоволенням готував страви, які пам'ятаю з дитинства, і кожен раз це викликало ностальгію та радість. Рецепти охоплюють різноманітні регіони Радянського Союзу, що дозволяє дізнатися про кулінарні традиції, які, можливо, були забуті. Хоча деякі переклади можуть бути не зовсім точними, це не заважає насолоджуватися процесом приготування. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише навчитися готувати, але й зануритися в історію та культуру, яка стоїть за кожною стравою. Це чудовий подарунок для молодих господарок та тих, хто прагне відтворити смак минулого!

Write your review

Book Cooking of the USSR. Best dishes

In this book we have collected the most delicious and proven recipes of the Soviet era. On its pages you will find recommendations for preparing dishes from ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic