
Book Mushroom picker's cookbook
Magical Russian forest... Who, at least once in their life, has not succumbed to the temptation to pick up a basket and go on a “quiet hunt” - for mushrooms and berries. It is not for nothing that mushrooms are called forest vegetables, because they are simply a storehouse of vitamins and minerals, and in terms of protein content forest beauties are twice as fast as beef. How to properly collect and store mushrooms, how to pickle and salt them, what dishes there are designed to decorate your table both on weekdays and on holidays - you will learn about all this from our book.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Сергей Кашин Павлович
- Language
- Ukrainian
- Release date
- 2013
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
03/13/2023
Незамінний путівник для всіх грибників!
Ця кулінарна книга — справжня знахідка для тих, хто любить збирати гриби та експериментувати на кухні. Автор детально розкриває всі тонкощі збору, зберігання та приготування грибів, надаючи корисні поради та рецепти, які допоможуть перетворити звичайні гриби на справжні делікатеси. Книга наповнена яскравими ілюстраціями та описами, що робить читання ще більш приємним. Я особисто знайшов багато нових ідей для приготування страв з грибів, які стали справжньою окрасою мого столу. Єдине, що трохи засмутило, це деякі недосконалості в перекладі, але це не зменшує цінності самої книги. Рекомендую всім любителям природи та смачної їжі!