
Book Fish cooking for housewives and fishermen
Since time immemorial, people have chosen the shores of lakes, rivers and seas for their settlements. They were not only an inexhaustible source of water and a means of transportation, but also fed people with fish - an excellent food product that has become firmly established in the cooking of all nations and is still an integral part of our table. The publication is intended for both gourmets and ordinary fish lovers dishes that, having studied the recipes in our book, will be able to discover new taste qualities, as well as appreciate the beauty of fish at its true worth. After all, fish is not only a healthy and nutritious product, but also a decoration for your table anywhere and at any time of the year.
- Name of the Author
- Александр Пышков Владимирович
Светлана Мурашова Анатольевна
Сергей Смирнов Георгиевич - Language
- Russian
Reviews
More books on this topic
Book Smoking of fish
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of liqueurs and...
15 UAH
14 UAH
Book The best recipes of domestic wine
15 UAH
14 UAH
Book Smoking of meat
15 UAH
14 UAH
Book Domestic kvass
15 UAH
14 UAH
Book Large culinary book of diabetic
103 UAH
93 UAH
Book Domestic beer
15 UAH
14 UAH
Book Child's food
127 UAH
115 UAH
Book Multicooking-pressure-cooker. We...
78 UAH
71 UAH
Book Cooking in a barbecue, grill, on...
27 UAH
25 UAH
12/10/2024
Справжнє відкриття для всіх любителів рибних страв!
Ця книга - справжня знахідка для господарок та рибалок, які хочуть урізноманітнити своє меню смачними та корисними стравами з риби. Автор вдало зібрав різноманітні рецепти, які підходять як для новачків, так і для досвідчених кулінарів. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями та порадами, що робить процес приготування простим і зрозумілим. Особливо вразили ідеї для приготування риби на відкритому вогні, що додає особливого шарму до пікніків та сімейних зустрічей. Книга не лише навчає, але й надихає на експерименти на кухні. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче дізнатися більше про рибу як продукт, а також насолодитися смачними стравами, які можна приготувати в будь-який час року.