book type

Книга Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці

LU885341

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
4  
27 грн
25 грн - 10%
Сучасний процес приготування їжі за допомогою мангала, грилю і барбекю є в основному святковим заходом. З настанням теплих днів люди виїжджають на природу, де, як правило, влаштовуються пікніки з приготуванням усіма улюбленого блюда - шашлику з димком. Та і грибники, і рибалки, і мисливці не проти приготувати їжу на вуглинках. Потрібно помітити, що шашлики і аналогічні блюда не можна готувати на відкритому вогні. Готують тільки на гарячому вугіллі вогнища, грилю, барбекю або мангала. Родоначальником грилю і барбекю є дуже популярний в народі простий мангал.

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Коллектив авторов
Мова
Українська
Вік
12
Серія
Домашня бібліотека (Аделант)
Дата виходу
2010

Відгуки

Оцінка: 


2024-08-02

Розчарування з перекладом

На жаль, книга "Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці" не виправдала моїх сподівань. Хоча в ній є кілька цікавих рецептів, я зіткнувся з багатьма проблемами через недосконалий переклад. Деякі інструкції були незрозумілі, а окремі терміни взагалі не були перекладені. Це значно ускладнювало процес приготування. Я сподівався на більш якісний текст, адже тема настільки цікава! Якщо ви не боїтеся труднощів і готові до експериментів, можливо, ця книга вам підійде, але для мене вона стала розчаруванням.

Оцінка: 


2024-05-16

Неймовірні рецепти для літніх вечірок!

Ця книга стала незамінним помічником на моїх літніх вечірках! Я завжди шукаю нові ідеї для приготування їжі на вогні, і ця книга перевершила всі мої очікування. Рецепти дуже різноманітні: від класичних шашликів до оригінальних страв з овочів. Особливо сподобалося, як автор описує процес приготування, роблячи його доступним навіть для новачків. Інформація про різні техніки приготування на грилі і мангалі також була дуже корисною. Я вже спробував кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Обов'язково рекомендую цю книгу всім, хто любить готувати на вогні!

Оцінка: 


2022-07-29

Чудова книга для всіх любителів приготування на вогні!

Ця книга стала справжнім відкриттям для мене! Я завжди любив готувати на мангалі, але не знав, з чого почати. Завдяки цій книзі я отримав безліч нових ідей для пікніків і барбекю. Рецепти прості у виконанні, а результати завжди вражаючі. Особливо сподобалися поради щодо підготовки м'яса та маринадів. Книга також містить інформацію про безпеку приготування їжі на вугіллі, що є дуже важливим аспектом. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче вдосконалити свої навички приготування на вогні і насолоджуватися смачними стравами на природі!

Оцінка: 


2022-03-23

Непогане, але з деякими недоліками

Книга "Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці" має багато корисних рецептів, але, на жаль, не обійшлося без недоліків. Хоча більшість рецептів зрозумілі, деякі з них потребують більш детальних інструкцій. Я також помітив кілька помилок у перекладі, що іноді ускладнювало розуміння. Проте, якщо ви готові експериментувати і не боїтеся невеликих труднощів, ця книга може стати хорошим доповненням до вашої колекції. В цілому, я б рекомендував її, але з обережністю.

Напишіть свій відгук

Книга Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці

Сучасний процес приготування їжі за допомогою мангала, грилю і барбекю є в основному святковим заходом. З настанням теплих днів люди выезж...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики