Книга Вирощування грибів
Розводити гриби подібно до культурних рослин - давня мрія грибника. Проте доки не усі гриби легко піддаються культивуванню. Нині з величезної кількості харчових грибів тільки небагато, близько 30 видів, випробувані для обробітку в штучних умовах. З них тільки 8 видів відібрані для промислового виробництва, вони добре ростуть і плодоносять в культурі.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Лазарєва Галина Юріївна
- Кількість сторінок
- 449
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- Тверда
- Дата виходу
- 2013
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн