Книга Бізнес-план. Виготовлення ковбаси

LU621696
Українська
В наявності
4  
49 грн
45 грн - 10%
У книзі розповідається про те, як організувати бізнес по виробництву ковбаси. Щоб було легше співвіднести власні можливості з очікуваннями від вкладень грошей у виробництво ковбасної продукції, слід спершу познайомитися з основними ключовими моментами.Цей бізнес-план охоплює практично усі найосновніші етапи розвитку компанії в сучасних умовах ринкової економіки, об'єми фінансових витрат, терміни виконання, кадрові питання, можливі ризики, передбачувані доходи, розрахунковий час окупності і так далі

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Дмитро Красноводську Сергійович
Кількість сторінок
201
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Вік
12
Дата виходу
2020

Відгуки

Оцінка: 


2024-02-09

Не зовсім те, що очікував

На жаль, я не отримав від книги тих знань, яких сподівався. Хоча в ній є багато корисної інформації про виробництво ковбаси, я вважаю, що автор не розкрив усі аспекти бізнесу. Деякі розділи виглядають поверхнево, і я б хотів бачити більше практичних прикладів та кейсів. Також, переклад тексту залишає бажати кращого – деякі фрази звучать незрозуміло. Якщо ви новачок у цій сфері, можливо, вам знадобиться додаткова література для глибшого розуміння.

Оцінка: 


2022-10-17

Корисна, але з недоліками

Книга містить багато корисної інформації для тих, хто хоче займатися виробництвом ковбаси. Я знайшов багато корисних порад щодо організації бізнесу, фінансових витрат і термінів виконання. Проте, я помітив, що деякі частини тексту були перекладені не зовсім коректно, що ускладнювало розуміння деяких моментів. Це може бути проблемою для тих, хто не має попереднього досвіду в бізнесі. Незважаючи на це, книга все ще варта уваги, особливо для початківців.

Оцінка: 


2022-09-27

Дуже корисна книга для підприємців-початківців

Ця книга стала для мене справжнім гідом у світі бізнесу з виробництва ковбаси. Я був вражений, наскільки детально описані всі етапи, починаючи від фінансових витрат до кадрових питань. Автор надає чіткі рекомендації та розрахунки, які допомагають зрозуміти, як правильно організувати бізнес. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальна структура книги та корисність інформації перевищують ці недоліки. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче почати свій бізнес у харчовій промисловості!

Оцінка: 


2022-08-26

Відмінний посібник для підприємців!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі бізнесу. Вона детально описує всі етапи організації виробництва ковбаси, від початкових інвестицій до можливих ризиків. Я особливо оцінив практичні поради щодо фінансових витрат та термінів виконання. Завдяки чітким розрахункам і рекомендаціям, я зміг краще зрозуміти, як реалізувати свій бізнес-план. Хоча деякі фрази в перекладі могли бути не зовсім коректними, загальна якість тексту не зменшує цінності книги. Рекомендую всім, хто мріє про власний бізнес у харчовій промисловості!

Напишіть свій відгук

Книга Бізнес-план. Виготовлення ковбаси

У книзі розповідається про те, як організувати бізнес по виробництву ковбаси. Щоб було легше співвіднести власні можливості з очікуваннями від вкладень де...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики