Book Businessplan. Making of sausage

LU621696
Ukrainian
In stock
4  
49 UAH
45 UAH - 10%
In a book told about that, how to organize business on the production of sausage. That it was easier to correlate own possibilities with expectations from the investments of money in the production of sausage goods, it is necessary first to become acquainted with basic key moments.This businessplan embraces practically all most basic stages of development of company in the modern terms of market economy, volumes of financial expenses, terms executions, skilled questions, possible риски, supposed profits, estimated time of recoupment etc.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Красноводский Дмитрий Сергеевич
Number of pages
201
Language
Ukrainian
Cover
Soft
Age
12
Release date
2020

Reviews

Grade 


02/09/2024

Не зовсім те, що очікував

На жаль, я не отримав від книги тих знань, яких сподівався. Хоча в ній є багато корисної інформації про виробництво ковбаси, я вважаю, що автор не розкрив усі аспекти бізнесу. Деякі розділи виглядають поверхнево, і я б хотів бачити більше практичних прикладів та кейсів. Також, переклад тексту залишає бажати кращого – деякі фрази звучать незрозуміло. Якщо ви новачок у цій сфері, можливо, вам знадобиться додаткова література для глибшого розуміння.

Grade 


10/17/2022

Корисна, але з недоліками

Книга містить багато корисної інформації для тих, хто хоче займатися виробництвом ковбаси. Я знайшов багато корисних порад щодо організації бізнесу, фінансових витрат і термінів виконання. Проте, я помітив, що деякі частини тексту були перекладені не зовсім коректно, що ускладнювало розуміння деяких моментів. Це може бути проблемою для тих, хто не має попереднього досвіду в бізнесі. Незважаючи на це, книга все ще варта уваги, особливо для початківців.

Grade 


09/27/2022

Дуже корисна книга для підприємців-початківців

Ця книга стала для мене справжнім гідом у світі бізнесу з виробництва ковбаси. Я був вражений, наскільки детально описані всі етапи, починаючи від фінансових витрат до кадрових питань. Автор надає чіткі рекомендації та розрахунки, які допомагають зрозуміти, як правильно організувати бізнес. Незважаючи на деякі недоліки в перекладі, загальна структура книги та корисність інформації перевищують ці недоліки. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче почати свій бізнес у харчовій промисловості!

Grade 


08/26/2022

Відмінний посібник для підприємців!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі бізнесу. Вона детально описує всі етапи організації виробництва ковбаси, від початкових інвестицій до можливих ризиків. Я особливо оцінив практичні поради щодо фінансових витрат та термінів виконання. Завдяки чітким розрахункам і рекомендаціям, я зміг краще зрозуміти, як реалізувати свій бізнес-план. Хоча деякі фрази в перекладі могли бути не зовсім коректними, загальна якість тексту не зменшує цінності книги. Рекомендую всім, хто мріє про власний бізнес у харчовій промисловості!

Write your review

Book Businessplan. Making of sausage

In a book told about that, how to organize business on the production of sausage. That it was easier to correlate own possibilities with expectations from investments de...

Write your review

More books by this author

More books on this topic