Книга Хліб смачний, цілющий. Печемо, їмо, лікуємося

LU605261
Українська
В наявності
1  
108 грн
98 грн - 10%
Хліб. Мабуть, єдиний продукт, який знають люди усіх часів і народностей. Але виявляється, що під словом "хліб" в різних культурах маються на увазі різні речі. У одних народів це випічка з житнього або пшеничного борошна, у інших - дріжджові або прісні перепічки з борошна самих різних злаків : кукурудзи, пшона, ячменю, вівса, могару, чумизи, дагуси, сочевиці, гороху, нуту, гречки, рису, льону, сорго, тэффа, амаранта, кеноа, соя, каштан арахісу. Кожна з цих рослин має унікальний набір поживних речовин, а це означає, що воно певним чином впливатиме на організм, насичуватиме його і навіть лікувати. Зараз багато хто пече хліб будинку, а це означає, що кожна хазяйка може випекти такий хліб, який потрібний саме її сім'ї. Цельнозерновой хліб повільно вивільняє енергію. Це корисно для діабетиків, адже рівень цукру в крові підвищується повільно. Це допомагає контролювати відчуття голоду, а також вага. Хліб на заквасці швидко дає енергію, коли це дійсно треба. Крім того, він легше засвоюється і рекомендується для людей з проблемами шлунку, він добре впливає на кишкову флору, допомагає її відновити. Хліб покращує пам'ять і концентрацію, збагачує мінералами, вітамінами і ненасиченими жирними кислотами, регулює обмін речовин, захищає від захворювань шлунково-кишкового тракту, добре вгамовує голод. Читайте книгу, печіть хліб по різноманітних рецептах, даних на сторінках, лікуйтеся, використовуючи ради народної медицини, пригощайте рідних і близьких і будьте здорові!

Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Пигулевская Ірина Станіславівна
Кількість сторінок
311
Мова
Українська
Обкладинка
Тверда
Вік
16
Серія
Продукти-цілителі
Дата виходу
2018

Відгуки

Оцінка: 


2024-03-22

Неймовірна книга про хліб, яка відкриває нові горизонти!

Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто цікавиться здоровим харчуванням і випічкою. Автор детально розглядає різноманітність хліба в різних культурах, що робить читання не лише пізнавальним, але й захоплюючим. Я дізналася про безліч нових видів борошна та їх користь для організму. Рецепти, які надані в книзі, прості у виконанні, і я вже випробувала кілька з них на своїй родині. Хліб, випечений за цими рецептами, не лише смачний, але й дійсно корисний. Я відчула різницю у своєму самопочутті, і мої рідні також відзначили, що стали почуватися краще. Книга також містить корисні поради щодо лікування за допомогою хліба, що є дуже актуальним у наш час. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче дбати про своє здоров'я і насолоджуватися смачною домашньою випічкою!

Напишіть свій відгук

Книга Хліб смачний, цілющий. Печемо, їмо, лікуємося

Хліб. Мабуть, єдиний продукт, який знають люди усіх часів і народностей. Але виявляється, що під словом "хліб" в різних культурах маються на увазі р...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики