Книга Гриби
Аccортимент грибних блюд, які можна побачити на столі у більшості сімей, найчастіше одноманітний. Між тим з грибів готують сотні блюд - перших, других, закусок, начинок, соусів| гриби солять, маринують. Книга знайомить молодих хазяйок з рецептами грибних блюд, які дозволять приємно здивувати і порадувати домашніх оригінальністю, високими смаковими і поживними якостями приготованої їжі.У книзі приведені невиправдано забуті рецепти самих різних грибних блюд - закусок, перших, других, начинок і соусів. Приготування їх не вимагає великих витрат часу і праці, але значно збагачує наш стіл.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Мельников Ілля Валерійович
- Кількість сторінок
- 458
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- М'яка
- Вік
- 12
- Серія
- Кулінарія
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн