
Книга Про те, що є в Греції
Лід і полум'я, мегаполіс і село, міф і побут стикаються на сторінках нової гастрономічної історії. Беремо пітерську троянду, пересаджуємо її в гарячий грунт Греції і дивимося, що вийшло.Ця книга - не для швидкого читання, її слід смакувати місяцями, а то і роками. Автор навантажить вас в атмосферу грецького колориту з множиною смаків і відчуттів.Ви відправитеся в подорож по древньому місту і закрутитеся в каруселі подій, багатовікових традицій і унікальних гастрономічних поєднань. Дуже особистий погляд на грецьку культуру через призму історії і кулінарії.ATTENTION: під час читання може прокинутися звірячий апетит і бажання накотити винце!
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Федорова Катя
- Мова
- Українська
- Вік
- 16
- Серія
- Їжа, міста, історії. Книги із смаком подорожей
- Дата виходу
- 2020
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Подорожник
137 грн
124 грн
Книга Аварійна навігація "по Жюль-Верну"
98 грн
89 грн
Книга Можна все
171 грн
154 грн
Книга Що таке Мадейра
98 грн
89 грн
Книга Пішки автономно. Довідник...
171 грн
154 грн
Книга Моя Португалія. З блокнота...
127 грн
115 грн
Книга Кури не літають (збірка)
92 грн
83 грн
Книга На берегах Босфору. Стамбул в...
132 грн
119 грн
Книга Офісний пілот. Небесні історії - 3
98 грн
89 грн
Книга Слухаючи тварин. Історія...
127 грн
115 грн
2024-01-06
Гастрономічна подорож, яка залишає слід у серці
Ця книга - справжня знахідка для тих, хто хоче зануритися в атмосферу Греції, відчути її колорит і смак. Автор майстерно поєднує міфи та повсякденність, створюючи унікальну гастрономічну історію, яка захоплює з перших сторінок. Кожен розділ - це нова пригода, де читач може відчути себе частиною грецької культури, насолоджуючись описами традиційних страв, ароматів та звуків. Це не просто книга, а справжня кулінарна подорож, яка спонукає до роздумів і смакування. Читати її потрібно повільно, насолоджуючись кожним словом, адже кожен абзац наповнений емоціями та враженнями. Хоча переклад іноді має свої недоліки, це не заважає насолоджуватися текстом. Рекомендую всім, хто цінує не лише їжу, а й культуру, історію та традиції!