Книга Як відкрити пекарню-кондитерську. У ресторані і без нього
З десяти приватних пекарень, що відкрилися, через рік на плаву залишаються тільки дві-три. По-перше, за уявною простотою і "вічним" споживанням хліба стоїть складна технологічна основа. По-друге, є ряд типових помилок, які допускають стартаперы при запуску підприємств громадського харчування.Книга Юлії Леликовой написана у форматі інструкції, і її необхідно прочитати усім, хто готується до відкриття власного хлібопекарського проекту, будь то пекарня ремісництва, хлібна крамниця при ресторані або виробництво при торговій мережі.Юлія Леликова - практикуючий пекар-технолог підприємств громадського харчування. У її портфоліо - відкриття безлічі пекарень, розробка техніко-технологічних карт для провідних хлібозаводів Росії, стажування по сучасних напрямах пекарної майстерності в Швейцарії, Іспанії, Києві. У книзі Юлії приведені і розібрані основні помилки на етапі запуску і дані ідеї, які допоможуть збільшити виручку вже діючому підприємству, а також описані бізнес-кейси як досвідчених гравців хлібопекарського ринку, так і новачків, які на особистому прикладі розповідають про усі тонкощі свого бізнесу.
- ФІО Автора
- Леликова Юлия
- Кількість сторінок
- 211
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2017
Відгуки
Неймовірно корисна книга для тих, хто мріє відкрити власну пекар
Автор Юлія Леликова ділиться своїм великим досвідом та знаннями у цій книзі, яка є справжньою інструкцією для майбутніх підприємців у галузі громадського харчування. Вона детально розбирає складну технологічну основу відкриття пекарні, вказує на типові помилки, які можуть бути допущені при старті проекту, та пропонує ідеї для збільшення виручки. Читаючи цю книгу, ви отримаєте не лише теоретичні знання, але й практичні поради від професіонала з великим досвідом. Рекомендую кожному, хто мріє про власний бізнес у сфері харчування!
Ще книги цієї тематики
Книга Великі продажі на вебинарах і...
123 грн
111 грн
Книга Контроль втрат в магазині
215 грн
194 грн
Книга Forbes 09-2020
113 грн
102 грн
Книга Піца-бізнес. Частина 8....
120 грн
108 грн
Книга Власний інтернет-магазин в...
73 грн
66 грн
Книга Як перетворити відвідувача на...
119 грн
108 грн
Книга Підручник пиццайоло
138 грн
125 грн
Книга Дропшиппинг і Shopify
122 грн
110 грн
Книга Відкриваємо своє підприємство
30 грн
27 грн
Книга План SEO- перемоги для вашої...
30 грн
27 грн
2023-12-28
Важлива книга для майбутніх підприємців у галузі громадського ха
Як власник пекарні, я вдячний Юлії Леликовій за цей детальний посібник з відкриття пекарні-кондитерської. Автор не лише розкриває складні аспекти технології та бізнесу, але й ділиться власним досвідом та рекомендаціями, як уникнути типових помилок та забезпечити успішний старт свого підприємства. Книга містить багато корисних ідей, бізнес-кейсів та практичних порад, які допоможуть кожному, хто прагне реалізувати свою мрію про власний бізнес у сфері харчування. Рекомендую цю книгу як надійний джерело знань та інспірації для майбутніх підприємців!