
Книга Нейрогастрономія. Чому мозок створює смак їжі і як цим управляти
Про їжу нам важливо знати все: якого вона кольори, яка вона на запах і смак, чи приємні її текстура і температура. Адже на основі цих знань ми приймаємо рішення про те, коштує або не коштує це є, чи задовольнить це блюдо наші фізіологічні потреби. На сприйняття смаку впливають практично усі відчуття, які ми випробовуємо, минулий досвід і з ким ми їли те або інше блюдо.Нейрогастрономія (наука про смакові відчуття) не намагається "насильно" замінити їжу на кориснішу, вона спрямована на те, як людина сприймає її смак. Професор Гордон Шеперд вважає, що ми можемо не лише звикнути до здоровішої їжі, але і не відчувати себе при цьому так, ніби постійно чимось жертвуємо. Щоб цього добитися, доведеться ввести в оману мозок і змусити його думати, наприклад, що варене смачніше за смажене. А як це зробити - розповість автор книги.Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед здійсненням будь-яких рекомендованих дій необхідно проконсультуватися з фахівцем.У форматі PDF A4 збережений видавничий дизайн.
- ФІО Автора
- Шеперд Гордон
- Мова
- Російська
- Вік
- 12
- Серія
- рЕволюция в медицині. Найгучніші і дивовижніші відкриття
- Дата виходу
- 2012
Відгуки
Не вражає
Книга "Нейрогастрономія" залишає сумніви щодо своєї корисності та оригінальності. Хоча тема, яку вона висвітлює, дійсно цікава, проте спосіб подачі матеріалу може викликати розчарування. Автор, на мою думку, занадто вдався в наукові терміни та складні концепції, що робить читання книги важким та нецікавим. Більше практичних порад та прикладів було б корисним для зрозуміння та застосування отриманої інформації. Хоча книга має свою місію у популяризації здорового харчування, вона може бути складною для сприйняття для широкої аудиторії.
Ще книги цієї тематики
Книга Вилікуй! Рак. Система лікування...
69 грн
63 грн
Книга Занадто стрункі. Для тих, хто...
112 грн
101 грн
Книга Бачиш мету? Біжи до неї!
122 грн
110 грн
Книга Їжа жива і мертва. 5 принципів...
117 грн
106 грн
Книга Компас живлення. Важливі...
138 грн
125 грн
Книга Їжа жива і мертва. Система...
119 грн
108 грн
Книга Правильне харчування як мінне поле
140 грн
126 грн
Книга Зелений спосіб життя
185 грн
167 грн
Книга ПП для ТП 2.0. Правильне...
220 грн
198 грн
Книга Жива кухня. Трансерфинг оновлення
98 грн
89 грн
2022-09-08
Нейрогастрономія - це ключ до здорового харчування та задоволенн
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто цікавиться питаннями здорового харчування та психології споживання їжі. Автор майстерно поєднав наукові факти з цікавими прикладами та практичними порадами, які допоможуть кожному зрозуміти, як мозок впливає на сприйняття смаку та як цим управляти. Книга розкриває тонкощі науки про смакові відчуття, допомагаючи читачеві підвищити свідомість про те, що ми їмо, і як це впливає на наше здоров'я. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне змінити свої харчові звички на кращі та отримати задоволення від кожного куштунку!