Книга Ефективність застосування мікродобрив і регуляторів зростання при обробітку сільськогосподарських культур
Приведені результати вивчення фізіологічної ролі мікроелементів і біологічно активних речовин, дана характеристика мікродобрив і регуляторів зростання, узагальнені результати досліджень, що вивчають вплив мікродобрив, біологічно активних речовин і комплексних препаратів на їх основі на продукційні процеси, врожайність і якість озимих і ярових зернових культур, гороху, картоплі, кукурудзи, цукрового буряка ярового і озимого рапсу, льону.Призначена для науковців, викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів вищих учбових закладів і слухачів ФПК. Буде корисною для фахівців, фермерів і керівників сільськогосподарських підприємств.
- ФІО Автора
- Вильдфлуш Ігор Робертович, Цыганов Олександр Риммович, Мішура Ольга Ігорівна
- Кількість сторінок
- 424
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- М'яка
- Дата виходу
- 2011
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Супутник слідопита
156 грн
141 грн
Книга Токсоплазмоз - головна причина...
235 грн
212 грн
Книга Біологія і закони розвитку...
11 грн
10 грн
Книга Виховання і дресирування очима...
235 грн
212 грн
Книга Перестаньте труїти себе...
11 грн
10 грн
Книга Повний путівник по ГМО....
11 грн
10 грн
Книга Сліпий годинникар. Як еволюція...
122 грн
110 грн
Книга Глибинна книга
25 грн
23 грн
Книга Загальна біологія
22 грн
20 грн
Книга Велика книга наукових дослідів...
122 грн
110 грн
2024-01-04
Ефективність застосування мікродобрив і регуляторів зростання -
Автори цієї книги провели величезну роботу, досліджуючи вплив мікродобрив і регуляторів зростання на продукційні процеси та якість різних культур. Їхні результати вивчення фізіологічної ролі мікроелементів та біологічно активних речовин допомагають краще розуміти процеси, які відбуваються в рослинах під впливом цих компонентів. Книга містить вичерпну інформацію про застосування мікродобрив і регуляторів зростання на різних культурах, що робить її цінним джерелом знань для науковців, фахівців та практиків у галузі сільського господарства. Рекомендую цю книгу як обов'язкову для всіх, хто цікавиться підвищенням врожайності та якості сільськогосподарських культур!