
Книга Домашні соуси. Кетчуп, аджика та інші
Представлене видання розповість про технологію приготування різних консервованих соусів, у тому числі томатних, кетчупів і аджики, а також ткемалі, лютеницы, цицибели, хариссы і матбухи. Завдяки цій книзі ви дізнаєтеся секрети рецептури соусів-паст, соусів-заправок і соусів-приправ.
- ФІО Автора
- Доброва Олена Володимирівна
- Мова
- Російська
- Вік
- 12
- Серія
- Кулінарні секрети (Рипол)
- Дата виходу
- 2014
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-10-02
Домашні соуси - справжнє відкриття для любителів гастрономічних
Ця книга - справжня кладовище смакових відчуттів, які ви зможете створити власноруч у своїй кухні. Автор детально розкриває технологію приготування різних консервованих соусів, починаючи від класичних томатних і кетчупів, і закінчуючи екзотичними хариссою та матбухою. Кожен рецепт супроводжується докладними поясненнями, які допоможуть навчитися готувати справжні шедеври кулінарного мистецтва. Завдяки цій книзі ви зможете відчути себе справжнім шеф-кухарем, творцем нових смакових поєднань і вражати близьких унікальними соусами, які ви зможете приготувати самостійно. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якість, смак та творчість у готуванні!