
Книга Страви з хлібопічки
На Русі хазяйки випікали хліб самостійно, і це уміння дуже цінувалося. Але прогрес не коштує на місці, і сьогодні хліб можна купити у будь-якому супермаркеті. Незважаючи на це, досвідчені хазяйки давно освоїли такий корисний домашній прилад, як хлебопечка. Його найбільш зручною функцією є приготування дріжджового тіста, з якого можна робити як хліб, так і вироби, призначені для випікання в духовці. У цій книзі представлені нескладні рецепти смачного хліба з добавками і без них, а також пирогів, кексів, булочок і маффинов.
- ФІО Автора
- Зайцева Ірина Олександрівна
- Мова
- Російська
- Вік
- 12
- Серія
- Азбука домашньої кулінарії
- Дата виходу
- 2012
Відгуки
Не вражає
Хоча книга містить безліч рецептів та порад щодо випічки з хлібопічки, вона, на жаль, не вразила мене своєю оригінальністю та новизною. Багато рецептів здаються стандартними та вже відомими, а деякі поради можуть бути знайомі тим, хто вже має досвід випічки. Я сподівався побачити більше креативних підходів та неочікуваних поєднань інгредієнтів. Тим не менше, книга буде корисною для тих, хто тільки починає вивчати мистецтво випічки та хоче мати під рукою надійний довідник з рецептами.
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-12-13
Неймовірно корисна книга для початківців та досвідчених майстрів
Як шанувальник домашньої випічки, я в захваті від цієї книги. Вона містить широкий вибір рецептів на будь-який смак - від класичного дріжджового хліба до солодких кексів та ароматних булочок. Автор детально пояснює кожен етап приготування, що дозволяє навіть початківцям легко розібратися у процесі. Я вже випробував декілька рецептів і результат виправдав всі очікування - смачний, ароматний хліб, щойно вийнятий з хлібопічки, просто неперевершений! Рекомендую цю книгу всім, хто цінує домашню випічку та хоче спробувати щось нове!