Книга Піца-бізнес. Технології, рішення, інгредієнти

LR420920
Російська
В наявності
4  
239 грн
216 грн - 10%
Книга від російського експерта номер один по піці Володимира Давидова, написана в співавторстві з Євгенієм Давидовим, присвячена найголовнішим питанням у справі створення піци - вибору сировини, приготуванню тіста на усіх етапах, основним інгредієнтам для піци і приготуванню піци як блюда. Книга включає безліч корисних, важливих характеристик основних продуктів для піци, представлених на російському ринку, радих з вибору устаткування для піцерії, покрокових фотографій і ексклюзивних лайфхаков.
ФІО Автора
Давидов Володимир, Давидов Євгенії
Кількість сторінок
100
Мова
Російська
Обкладинка
Тверда
Вік
16
Дата виходу
2017

Відгуки

Оцінка: 


2023-07-25

Відмінний довідник для початківців у піцерійному бізнесі!

Ця книга - справжній скарб для тих, хто тільки починає свій шлях у галузі піцерійного бізнесу. Автори докладно розглядають всі аспекти піцерійного виробництва, пояснюючи вибір інгредієнтів, технологію приготування тіста та основних компонентів для піци. Книга містить чіткі пояснення, ілюстрації та покрокові інструкції, які допоможуть новачкам зрозуміти процес готування піци. Цей довідник стане незамінним помічником для тих, хто хоче відкрити власну піцерію та зробити її успішною!

Оцінка: 


2022-11-15

Джерело натхнення для піцемейкерів!

Ця книга - справжнє джерело натхнення для всіх, хто займається виготовленням піци. Вона містить безліч цікавих рецептів, інноваційних підходів до використання інгредієнтів та цінних порад від досвідчених фахівців у цій галузі. Книга допоможе розширити ваші кулінарні знання, вдосконалити техніку готування тіста та створення неповторних смакових поєднань. Рекомендую цю книгу всім, хто любить піцу та хоче ділитися своїми кулінарними витворами з оточуючими!

Оцінка: 


2022-09-10

Піца-бізнес - незамінна книга для всіх, хто мріє про власний піц

Автори цієї книги дійсно заслуговують на визнання за свою експертність у галузі піци. Вони докладно розглядають всі аспекти створення цього популярного італійського страви, починаючи від вибору інгредієнтів і закінчуючи технологією випічки. Книга містить безліч корисних порад, які допоможуть піцеріям удосконалити свої рецепти, покращити якість продукції та залучити нових клієнтів. Рекомендую цю книгу як початківцям у галузі харчового бізнесу, так і досвідченим піцемейкерам, які шукають нові ідеї та підходи до своєї справи!

Оцінка: 


2022-01-04

Не відповідає очікуванням

Хоча книга містить безліч корисних порад та рекомендацій щодо ведення піцерійного бізнесу, мене трохи розчарувала її структура та оформлення. Інформація подана дещо хаотично, що ускладнює засвоєння матеріалу. Також бракує більш детальних пояснень деяких аспектів піцерійного виробництва. Я сподівався на більш систематизований підхід до теми. Однак, книга містить корисні поради та інформацію, яка може бути в нагоді піцемейкерам у їхній роботі.

Напишіть свій відгук

Книга Піца-бізнес. Технології, рішення, інгредієнти

Книга від російського експерта номер один по піці Володимира Давидова, написана в співавторстві з Євгенієм Давидовим, присвячена найголовнішим питанням у справі ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики