Книга Ресторан: робота над помилками
Успішна і ефективна робота в ресторанному бізнесі залежить від безлічі показників. Досвід роботи автора у великих ресторанних холдингах і компаніях, таких як "РосИнтер Ресторантс", "Тинькофф", "Ginza Project Управління мережевими проектами", мережа кафе "Андерсон", показав, що немає неважних аспектів для діяльності ресторану. Частенько ви докладаєте величезних зусиль із виправлення ситуації, а результату немає. Накопичений досвід показує що якщо є незадоволення роботою ресторану, то необхідно виявити, що саме вас не влаштовує, а потім проаналізувати усі показники і складові, які можуть вплинути на цей показник. Тільки після цього ви зможете виправити ситуацію. Іноді причина криється абсолютно не там, де нам здається на перший погляд. У цій книзі ви зможете отримати інструменти, які допоможуть вам знайти і виправити помилки.Цю книгу ми назвали не випадково "Робота над помилками". Відкрийте саме той розділ, який вам потрібний, і знайдіть відповіді на свої питання.
- ФІО Автора
- Курочкіна Ольга Борисівна
- Кількість сторінок
- 280
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 12
- Дата виходу
- 2018
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Щирий сервіс
254 грн
229 грн
Книга Першокласний сервіс як...
139 грн
126 грн
Книга Ком'юніті-менеджмент
141 грн
127 грн
Книга Допоможи клієнтові! Листування...
49 грн
45 грн
Книга Операційний директор. Сила...
1 123 грн
1 011 грн
Книга Чому ви? Як правильно пояснити...
126 грн
114 грн
Книга Чому ви? Як правильно пояснити...
135 грн
122 грн
Книга Канали продажів
128 грн
116 грн
Книга Ресторанний бізнес в малих...
131 грн
118 грн
Книга 120 інструментів локального...
127 грн
115 грн
2023-10-20
Робота над помилками - книга, яка заслуговує на увагу кожного вл
Автор, засновник ресторанного холдингу "РосИнтер Ресторантс" та інших успішних компаній, поділився своїм безцінним досвідом та знаннями у цій книзі. Вона є справжнім путівником для тих, хто прагне покращити якість обслуговування та управління рестораном. Автор вдалим чином поєднав теоретичні знання з практичними порадами, що дозволяє читачам не лише зрозуміти, а й застосувати отримані інструменти у реальному житті. Кожен розділ книги - це окрема скарбниця знань, яка допомагає виявити та виправити помилки в управлінні рестораном. Рекомендую цю книгу як обов'язкову для прочитання всім, хто прагне досягти успіху у ресторанному бізнесі та підвищити якість своєї роботи!