Книга PRO ХЛІБ і не лише. Тонкощі забавної випічки

LR111808
Російська
В наявності
2  
258 грн
233 грн - 10%
Під час випічки якого-небудь виробу з цієї книги у вас може щось не вийти. Ви, можливо, припустите, що в рецепті помилка. Можете сказати, що я спеціально щось недоговорив. Чи що ви неумеха і хліб - це не для вас. Швидше за все, ви засмутитеся - ми ж усі з вами люди, це нам властиво. Але відведіть цьому процесу не більше двох хвилин. Потім згадаєте, що ви хазяї свого життя і що звинувачення і образи - це негативні емоції, які не принесуть вам користі. І, звичайно, згадаєте одно дуже важливе правило: ми не відразу стали ходити! Кожен з нас витратив деякий час на те, щоб навчитися говорити і писати. Так чому ви вирішили, що будь-яка інша справа повинна вийти з першого разу? Запросіть ваш перфекціонізм на чай з тим хлібом або булочкою, яка у вас вийшла. Видихніть і йдіть робити новий заміс! У вас обов'язково вийде те, що ви запланували. Не відразу, але обов'язково вийде. Ставте правильні цілі, тоді ваш хліб і життя в цілому доставлятимуть більше посмішок.
ФІО Автора
Забавників Іван
Кількість сторінок
107
Мова
Російська
Обкладинка
Тверда
Вік
12
Серія
#Рецепты Рунета
Дата виходу
2020

Відгуки

Оцінка: 


2023-10-27

Прекрасна книга для початківців у світі випічки!

PRO ХЛІБ і не лише - це не просто збірник рецептів, а справжній майстер-клас з випічки. Автор надзвичайно тонко розкриває всі тонкощі та секрети випічки, допомагаючи читачеві крок за кроком створити шедеври власної кулінарної майстерності. Ця книга навчить вас не лише готувати хліб, а й розкриє всі секрети випічки різноманітних виробів. Хоча деякі рецепти можуть виявитися складними на перший погляд, але автор докладно пояснює кожен крок, щоб навіть початківці змогли створити дива у своїй кухні. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться випічкою та хоче підняти свої кулінарні навички на новий рівень!

Оцінка: 


2023-08-08

Не відразу виходить, але вийде!

Ця книга - справжнє натхнення для тих, хто тільки починає свій шлях у світі випічки. Читаючи її, ви зрозумієте, що навіть невдачі та помилки - це лише частина процесу навчання. Автор дуже мудро нагадує, що кожен з нас витрачає час на те, щоб навчитися щось нове, і що важливо не зупинятися на першій невдачі. Книга надихає на відчуття впевненості у власних силах, на пошук нових рішень та на віру у свої можливості. Тому, якщо ви хочете стати справжнім майстром випічки, не здаютеся після першої невдачі - просто спробуйте знову!

Напишіть свій відгук

Книга PRO ХЛІБ і не лише. Тонкощі забавної випічки

Під час випічки якого-небудь виробу з цієї книги у вас може щось не вийти. Ви, можливо, припустите, що в рецепті помилка. Можете сказати, що я ...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики