Книга Ремісничий хліб і здоба на заквасці
Хліб на заквасці вважається найправильнішим і смачнішим. За допомогою книги Ольги Войновой ви навчитеся працювати з пшеничною і житньою закваскою, а також випікати хліб і здобу на її основі. У книзі ви знайдете детальну інструкцію по виведенню закваски, замісі і випічці виробів, інформацію про борошно і інші інгредієнти для приготування хліба, покрокові фотографії по роботі з тестом, а також більше 45 рецептів від молочного батона і житнього "цеглинки" до пасок і рогаликів.
- ФІО Автора
- Войнова Ольга Олександрівна
- Кількість сторінок
- 440
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
- Вік
- 16
- Серія
- Кулінарія. Домашній хліб
- Дата виходу
- 2021
Відгуки
Захоплююча книга з безліччю цікавих рецептів!
"Ремісничий хліб і здоба на заквасці" - це справжнє відкриття для мене у світі домашнього пекарства. Автор не лише детально описує процес виготовлення закваски і випічки хліба, але й додає до книги багато цікавих рецептів, які допомагають розширити кулінарні горизонти. Я особисто спробував декілька рецептів і був приємно вражений результатом - ароматний, смачний хліб, який навіть перевершив мої очікування. Ця книга стала для мене відмінним доповненням до кулінарної бібліотеки, і я з радістю рекомендую її всім любителям домашнього пекарства!
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-08-03
Неймовірно корисна книга для всіх шанувальників домашньої пекарн
"Ремісничий хліб і здоба на заквасці" - це справжній скарб для тих, хто цінує якісний та смачний хліб. Автор Ольга Войнова детально розкриває всі тонкощі роботи з закваскою, пояснює процес випічки та надає безліч корисних порад. Книга містить не лише рецепти, але й цікаву інформацію про інгредієнти та їх вплив на якість хліба. Покрокові фотографії допомагають зрозуміти процес готування, а різноманітність рецептів дозволяє експериментувати та варіювати. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче освоїти мистецтво пекарства та порадувати себе та близьких ароматним домашнім хлібом!