Прослухати уривокПрослухати уривок

Книга Спочатку суп, потім десерт

LR043942
Російська
В наявності
3  
127 грн
115 грн - 10%
Практична книга від вченого-нутриціолога з найдостовірнішою та найактуальнішою інформацією про харчування. Допоможе батькам грамотно сформувати раціон, оцінити поточне меню і при необхідності внести корективи. працює у сфері вивчення впливу різних продуктів харчування на стан мікрофлори кишківника людини. Марія веде науково-пізнавальний блог про харчування і є творцем популярної програми для здорового способу життя Mary's Recipes.

Для пристроїв Apple для корректного відтворення файлу потрібен комп'ютер з встановленим iTunes.

ФІО Автора
Кардакова Марія
Кількість сторінок
418
Мова
Російська
Обкладинка
М'яка
Вік
16
Серія
МІФ Дитинство
Дата виходу
2020

Відгуки

Оцінка: 


2024-01-22

Інформативна та корисна книга!

"Спочатку суп, потім десерт" - це дійсно інформативна та корисна книга для всіх, хто прагне змінити свої харчові звички на кращі. Автор, Марія, зробила вражаючу роботу, досліджуючи вплив різних продуктів на наше здоров'я та мікрофлору кишківника. Книга містить багато цікавої інформації, корисних порад та рецептів, які допоможуть кожному зробити своє харчування більш свідомим та збалансованим. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне змінити своє життя на краще через правильне харчування!

Оцінка: 


2022-09-21

Незамінна книга для батьків!

"Спочатку суп, потім десерт" - це дійсно незамінна книга для батьків, які прагнуть забезпечити своїм дітям збалансоване та корисне харчування. Автор, вчений-нутриціолог Марія, зробила величезну роботу, зібравши в одній книзі найактуальнішу інформацію про правильне харчування для дітей різного віку. Книга містить чіткі поради та рекомендації щодо складання раціону, вибору продуктів та важливості різноманітності в харчуванні. Читаючи цю книгу, батьки зможуть зробити вагомий внесок у здоров'я своїх дітей. Рекомендую з усією відповідальністю!

Оцінка: 


2022-01-18

Спочатку суп, потім десерт - незамінна книга для тих, хто цінує

Ця книга - справжній скарб для всіх, хто прагне зробити своє харчування більш збалансованим та корисним. Автор, вчений-нутриціолог Марія, поділилася з читачами найдостовірнішою та найактуальнішою інформацією про вплив різних продуктів на наше здоров'я та мікрофлору кишківника. Книга допомагає не лише зрозуміти, як впливає харчування на наше тіло, а й навчить грамотно складати раціон, враховуючи індивідуальні особливості. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне жити здорово та повноцінно!

Напишіть свій відгук

Книга Спочатку суп, потім десерт

Практична книга від вченого-нутриціолога з достовірною та актуальною інформацією про харчування. Допоможе батькам грамотно сформувати раціон, оцінити теку.

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики