Книга Умбрія – зелене серце Італії. Таємниця старого абатства та печива святого Франциска
Юлія Євдокимова вирішила свої кулінарні подорожі зробити ще цікавішими та вплести у міські історії зі смачними стравами захоплюючий детектив. «Зомліти в занедбаному монастирі – що може бути дурнішим? Але колись лежати, треба дізнатися, хто вбив онуку професора, відвідати світський раут у старої графині і пофліртувати з елегантним князем. А ще, кажуть, тут дівчатка-підлітки пропадають… Нове розслідування Олександри Омелянової приведе до прекрасної Умбрії, де печуть улюблене печиво Франциска Ассизького. І вірний лицар вже поспішає на допомогу... у лимонному фраку.» Мандруємо, готуємо, розслідуємо!
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Юлия Евдокимова
- Кількість сторінок
- 272
- Мова
- Українська
- Обкладинка
- М'яка
- Дата виходу
- 2021
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Різдвяна вечеря
11 грн
10 грн
Книга Американське сало
30 грн
27 грн
Книга Розплідник
73 грн
66 грн
Книга Той, хто знає. Книга друга....
73 грн
66 грн
Книга Ця гірка солодка помста
117 грн
106 грн
Книга Хто у валізі живе?
83 грн
75 грн
Книга Ціна питання. Том 1
137 грн
124 грн
Книга КДБ проти СРСР. Книга перша
196 грн
177 грн
Книга Дівчина з каюти № 10
137 грн
124 грн
Книга Акваріум
268 грн
242 грн
2022-10-07
Чарівна подорож у світ смаків та загадок!
Книга "Умбрія – зелене серце Італії" стала для мене справжнім відкриттям. Юлія Євдокимова майстерно поєднує кулінарні подорожі з захоплюючим детективом, що робить читання неймовірно цікавим. Сюжет, в якому головна героїня Олександра Омелянова намагається розгадати таємницю вбивства, переплітається з описами смачних страв і традицій, які так і манять до приготування. Умбрія з її мальовничими пейзажами та кулінарними шедеврами постає перед читачем у всій своїй красі. Особливо сподобалися моменти, коли авторка описує приготування печива святого Франциска – це не тільки смачно, але й наповнено історією. Єдине, що трохи заважало, це деякі неточності в перекладі, але вони не зіпсували загального враження. Рекомендую цю книгу всім, хто любить детективи, смачну їжу та подорожі!