
Книга Рибна кулінарія для господарок та рибалок
З незапам'ятних часів для своїх поселень люди обирали береги озер, річок та морів. Вони були не тільки невичерпним джерелом води і шляхом пересування, але й годували людину рибою – чудовим продуктом харчування, який міцно увійшов до кулінарії всіх народів і досі є невід'ємною частиною нашого столу. страв, які, вивчивши рецепти нашої книги, зможуть відкрити для себе нові смакові якості, а також гідно оцінити всю красу риби. Адже риба є не тільки корисним та поживним продуктом, а й прикрасою вашого столу в будь-якому місці та в будь-яку пору року.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Александр Пышков Владимирович
Светлана Мурашова Анатольевна
Сергей Смирнов Георгиевич - Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2005
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн