book type

Книга Правильне копчення та в'ялення риби

FU436708

Виберіть мову книги:

Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Ах, як хочеться часом покуштувати в'яленої чи копченої рибки. Ні, не тією пересоленою, недокопченою і малоїстівною, яку зазвичай і зустрічаєш на прилавках магазинів чи кіосків. А тій – справжньої, ароматної, соковитої, смачної, що тішить не тільки око та шлунок, а й душу справжнього гурмана. Тієї, яка тане в роті, змушуючи тимчасово забути про мінливості життя, а в поєднанні з гідним пивом робить людину майже щасливою. У порівнянні з якою, лангусти та омари стають в один ряд із черствими бубликами та намоклими сухарями. «Де ж дістати таку рибу?» - Запитайте ви. Відповідь проста: прочитайте цю книгу і тоді кулінарна мрія стане дійсністю.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Александр Пышков Владимирович
Сергей Смирнов Георгиевич
Мова
Українська
Дата виходу
2007

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Правильне копчення та в'ялення риби

Ах, як хочеться часом покуштувати в'яленої чи копченої рибки. Ні, не тією пересоленою, недокопченою і малоїстівною, яку зазвичай і зустрічаєш на прилавках ма...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики