
Книга Правильне копчення та в'ялення риби
Ах, як хочеться часом покуштувати в'яленої чи копченої рибки. Ні, не тією пересоленою, недокопченою і малоїстівною, яку зазвичай і зустрічаєш на прилавках магазинів чи кіосків. А тій – справжньої, ароматної, соковитої, смачної, що тішить не тільки око та шлунок, а й душу справжнього гурмана. Тієї, яка тане в роті, змушуючи тимчасово забути про мінливості життя, а в поєднанні з гідним пивом робить людину майже щасливою. У порівнянні з якою, лангусти та омари стають в один ряд із черствими бубликами та намоклими сухарями. «Де ж дістати таку рибу?» - Запитайте ви. Відповідь проста: прочитайте цю книгу і тоді кулінарна мрія стане дійсністю.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Александр Пышков Владимирович
Сергей Смирнов Георгиевич - Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2007
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн