
Книга Кулінарна книга грибника
Чарівний російський ліс… Хто хоч раз у житті не піддався спокусі взяти в руки кошик і вирушити на «тихе полювання» — за грибами та ягодами. лісові красені вдвічі випереджають яловичину. Як правильно збирати і зберігати гриби, як їх маринувати та солити, які існують страви, покликані прикрасити ваш стіл і в будні, і у свята, про все це ви дізнаєтеся з нашої книги.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Сергей Кашин Павлович
- Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2013
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-03-13
Незамінний путівник для всіх грибників!
Ця кулінарна книга — справжня знахідка для тих, хто любить збирати гриби та експериментувати на кухні. Автор детально розкриває всі тонкощі збору, зберігання та приготування грибів, надаючи корисні поради та рецепти, які допоможуть перетворити звичайні гриби на справжні делікатеси. Книга наповнена яскравими ілюстраціями та описами, що робить читання ще більш приємним. Я особисто знайшов багато нових ідей для приготування страв з грибів, які стали справжньою окрасою мого столу. Єдине, що трохи засмутило, це деякі недосконалості в перекладі, але це не зменшує цінності самої книги. Рекомендую всім любителям природи та смачної їжі!