Книга Копчення м'яса

FU331107
Українська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

У книзі представлена вся необхідна інформація про те, як закоптити м'ясо в домашніх умовах та приготувати вишукані страви. Безліч рецептів допоможуть задовольнити будь-який смак. За допомогою не надто складної технології ви зможете порадувати себе та своїх близьких оригінальними смачними стравами.



Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
ФІО Автора
Сергей Кашин Павлович
Кількість сторінок
384
Мова
Українська
Обкладинка
М'яка
Дата виходу
2014

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Копчення м'яса

У книзі представлена вся необхідна інформація про те, як закоптити м'ясо в домашніх умовах та приготувати вишукані страви. Безліч рецептів допоможуть задовол...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики