
Книга За столом з Ніро Вульфом, або Секрети кухні великого детектива
Цікавий, повчальний, живий посібник з міжнародної кулінарії, в якому наведено рецепти страв, взятих з історій про Ніро Вульфа, великого детектива і найбільшого чревоугодника. Ви переконаєтеся, що вони не такі складні за складом інгредієнтів та технології приготування, як їх інтригуюче-загадкові назви. Тож спробуйте і ви долучитися до кулінарних таємниць кухаря Фріца Бреннера та урізноманітнюйте ваше меню новими стравами.
Текст книги було перекладено з мови оригіналу із застосуванням технологій штучного інтелекту. Попри загалом високий рівень перекладу, можливі окремі неточності у фразових конструкціях, а також поодинокі неперекладені слова чи словосполучення. Після отримання замовлення, претензії щодо якості перекладу не приймаються.
- ФІО Автора
- Илья Лазерсон Исаакович
Сергей Синельников Маркович
Татьяна Соломоник Григорьевна - Мова
- Українська
- Дата виходу
- 2002
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2024-12-05
Кулінарна подорож з Ніро Вульфом
Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто любить не лише детективи, а й смачну їжу! "За столом з Ніро Вульфом" поєднує в собі захоплюючі історії про великого детектива і його кулінарні пригоди, що робить читання не лише приємним, але й повчальним. Рецепти, які тут представлені, виявилися набагато простішими, ніж я очікував, і це надзвичайно радує, адже я завжди вважав, що кулінарія - це щось складне і недосяжне. Кожен рецепт супроводжується цікавими історіями, що дозволяє зануритися в атмосферу розслідувань Ніро Вульфа. Хоча переклад тексту іноді залишає бажати кращого, це не заважає насолоджуватися смачними стравами, які я вже встиг приготувати. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче урізноманітнити своє меню і відчути себе частиною кулінарного світу детективів!