
Книга Все про спеції
У звичному розумінні спеції це смакоароматичні добавки до їжі, що мають рослинне походження. Насправді спеціями слід вважати групу продуктів, призначених для присмачування їжі, поліпшення смаку та аромату продуктів, а також зміни консистенції страв. Вони можуть бути як природними (сіль, агар-агар, желатин, пряні трави та овочі тощо), так і отриманими штучним способом (синтетичні замінники спецій та прянощів). історії поширення, технології обробки та виробництва, застосування в кулінарії, народній та традиційній медицині.
- ФІО Автора
- Светлана Хворостухина Александровна
- Мова
- Російська
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2023-12-21
Незамінний путівник у світ спецій!
Ця книга - справжня енциклопедія для всіх, хто прагне розширити свої кулінарні горизонти та зрозуміти, як спеції можуть змінити смак і аромат страв. Автор детально розкриває історію поширення спецій, їх технології обробки та виробництва, що робить текст не лише корисним, але й надзвичайно цікавим для читання. Книга містить безліч практичних порад щодо використання спецій у кулінарії, а також їх застосування в народній та традиційній медицині. Я дізнався про нові види спецій, які раніше не використовував, і тепер з нетерпінням чекаю можливості спробувати їх у своїх стравах. Рекомендую цю книгу всім, хто любить готувати та відкривати нові смаки!