Книга Риба та морепродукти. Закуски, супи, основні страви та соуси
Російська рибна кухня дуже самобутня. Багато російських страв з риби не мають аналогів у інших народів. Готовити рибу і просто, і складно. Просто тому, що вона легко піддається будь-якому виду кулінарної обробки. Складність же полягає в тому, що без певних навичок і знання особливостей обробки того чи іншого виду риби важко приготувати щось путнє. У цій книзі ви знайдете і поради, як чистити, обробляти, правильно підбирати гарніри до риби. А також безліч рецептів закусок та основних страв з різних видів риби та морепродуктів.
- ФІО Автора
- Коллектив авторов
- Кількість сторінок
- 465
- Мова
- Російська
- Обкладинка
- Тверда
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн