book type

Книга Золотий вус у кулінарії. Настоянки, страви з овочів, випічка та салати

FR262455

Виберіть мову книги:

Російська
В наявності
0  
46 грн
42 грн - 10%

Золотий вус відомий багатьом як незамінна лікарська рослина, з якої можна приготувати безліч лікувальних засобів – мазі, бальзами, настоянки та інше. У цьому виданні цю відому культуру ми розглянемо з іншого боку: як компонент при приготуванні найрізноманітніших страв – супів, салатів, випічки, напоїв та багато іншого.

ФІО Автора
Екатерина Андреева Алексеевна
Мова
Російська

Відгуки

Напишіть свій відгук

Книга Золотий вус у кулінарії. Настоянки, страви з овочів, випічка та салати

Золотий вус відомий багатьом як незамінна лікарська рослина, з якої можна приготувати безліч лікувальних засобів – мазі, бальзами, настоянки та інше. У цьому...

Напишіть свій відгук

Ще книги цього автора

Ще книги цієї тематики