
Книга М'ясо, риба овочі: маринуємо по-корейськи. 500 рецептів
Корейська кухня, поряд з китайською та японською, набула останнім часом особливої популярності. Сподіваємося, що рецепти страв, представлені в книзі, припадуть до смаку вам і вашим близьким.
- ФІО Автора
- Наталия Попович Юрьевна
- Мова
- Російська
Відгуки
Ще книги цієї тематики
Книга Копчення риби
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти наливок і настоянок
15 грн
14 грн
Книга Кращі рецепти домашнього вина
15 грн
14 грн
Книга Копчення м'яса
15 грн
14 грн
Книга Домашній квас
15 грн
14 грн
Книга Велика кулінарна книга діабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнє пиво
15 грн
14 грн
Книга Дитяче харчування
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готуємо...
78 грн
71 грн
Книга Готуємо у барбекю, грилі, на...
27 грн
25 грн
2025-01-31
Справжня знахідка для любителів корейської кухні!
Книга "М'ясо, риба, овочі: маринуємо по-корейськи" стала для мене справжнім відкриттям. Вона містить 500 різноманітних рецептів, які дозволяють експериментувати з маринуванням м'яса, риби та овочів, надаючи їм неповторного корейського смаку. Я була вражена простотою та доступністю інгредієнтів, які можна знайти в будь-якому супермаркеті. Кожен рецепт супроводжується чіткими інструкціями та порадами, що робить процес приготування легким і приємним. Завдяки цій книзі я змогла не тільки порадувати своїх близьких смачними стравами, але й дізнатися більше про корейську культуру та традиції приготування їжі. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче розширити свої кулінарні горизонти та спробувати щось нове!