Книга Домашние соусы. Кетчуп, аджика и другие

LU700801
Украинский
В наличии
5  
195 грн
176 грн - 10%

Представленное издание расскажет о технологии приготовления различных консервированных соусов, в том числе томатных, кетчупов и аджики, а также ткемали, лютеницы, цицибели, хариссы и матбухи. Благодаря этой книге вы узнаете секреты рецептуры соусов-паст, соусов-заправок и соусов-приправ. Отдельная ее глава содержит рецепты соусов национальных кухонь мира: итальянской, греческой, испанской, английской, мексиканской, японской и французской.



Текст книги переведён с оригинала с использованием системы искусственного интеллекта. В основном перевод точный и понятный, но иногда возможны некорректные выражения или отдельные слова, оставшиеся без перевода. После получения заказа, претензии по качеству перевода не принимаются.
ФИО Автора
Доброва Елена Владимировна
Количество страниц
387
Язык
Украинский
Переплет
Мягкий
Возраст
12
Серия
Кулинарные секреты (Рипол)
Дата выхода
2014

Отзывы

Оценка: 


2025-03-10

Чудова колекція рецептів

Я в захваті від цієї книги! Вона містить величезну кількість рецептів соусів, які я ніколи не пробував раніше. Кожен рецепт супроводжується детальними поясненнями, що робить їх дуже простими для виконання. Я особливо полюбила аджику та ткемалі - вони стали справжнім хітом на моїх вечірках. Книга надихає експериментувати на кухні і відкривати нові смаки. Я рекомендую її всім, хто любить готувати і хоче урізноманітнити свої страви!

Оценка: 


2025-02-11

Справжня знахідка для гурманів

Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні! Я завжди вважала, що соуси - це щось складне, але завдяки цій книзі я зрозуміла, що приготування соусів може бути легким і приємним. Рецепти дуже різноманітні, і я вже спробувала кілька з них, які стали фаворитами в моїй родині. Я особливо вражена якістю рецептів аджики та матбухи. Книга надихає на творчість і дозволяє створювати унікальні страви. Обов'язково рекомендую всім, хто хоче додати нові смаки до свого меню!

Оценка: 


2025-01-21

Не зовсім те, що очікувала

Я придбала цю книгу з надією знайти нові рецепти для приготування соусів, але, на жаль, не всі рецепти виявилися такими цікавими, як я сподівалася. Деякі з них виглядають занадто простими, і я не знайшла нічого дійсно унікального. Також, як і в інших відгуках, я помітила, що переклад не завжди якісний, і це дійсно заважає. Якщо ви новачок у приготуванні соусів, можливо, ця книга стане вам у нагоді, але я очікувала більшого.

Оценка: 


2022-04-21

Неймовірна книга для кулінарів!

Ця книга "Домашні соуси" стала справжнім відкриттям для мене. Я завжди хотіла навчитися готувати власні соуси, і ця книга надала мені всі необхідні знання та рецепти. Вона охоплює широкий спектр соусів, від класичних кетчупів до екзотичних аджик і харисси. Кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями, що робить процес приготування легким і зрозумілим. Я вже спробувала кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Рекомендую цю книгу всім, хто хоче додати смаку своїм стравам!

Оценка: 


2022-01-26

Дуже корисна, але з недоліками

Ця книга має багато корисної інформації про приготування соусів, і я дійсно ціную різноманітність рецептів. Проте, я помітила, що деякі переклади не зовсім коректні, що іноді ускладнює розуміння інструкцій. Наприклад, деякі терміни не були переведені, і це викликало плутанину під час приготування. Незважаючи на це, я все ж вважаю, що книга варта уваги, оскільки рецепти дійсно смачні. Я сподіваюся, що в наступному виданні ці недоліки будуть виправлені.

Напишите свой отзыв

Книга Домашние соусы. Кетчуп, аджика и другие

Представленное издание расскажет о технологии приготовления различных консервированных соусов, в том числе томатных, кетчупов и аджики, а также ткемали, люте...

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики