book type

Книга Основы классической французской кухни

LU637203

Выберите язык книги:

Украинский
В наличии
4  
263 грн
237 грн - 10%

Джулия Чайлд – легенда, которая прославила французскую кухню больше, чем все французские повара, вместе взятые. Опа обожает щедро сдабривать блюда сливочным маслом, запекать курицу, ногу барашка или молочного поросенка, создавать паштеты-террины, облизывать ложку после приготовленных карамельного крема или шоколадного суфле, азартно печь блинчики и тарты, варить настоящие буйабес и луковый суп… Она восхищает и вдохновляет одновременно. Своей открытостью и любовью к готовке она покорила весь мир, который вслед за ней принялся постигать основы самой изысканной кухни на свете.

Книга, написанная по следам знаменитого шоу «Французский шеф-повар», переиздается уже более 40 лет, и она все так же современна, как была при первом издании: классические французские рецепты, оказавшиеся сродни веселому нраву Джулии, покоряют сердца и кухни. Давайте же готовить вместе с Джулией!

В формате PDF A4 сохранен издательский макет книги.



Текст книги переведён с оригинала с использованием системы искусственного интеллекта. В основном перевод точный и понятный, но иногда возможны некорректные выражения или отдельные слова, оставшиеся без перевода. После получения заказа, претензии по качеству перевода не принимаются.
ФИО Автора
Чайлд Джулия
Язык
Украинский
Возраст
16
Серия
Легендарные кулинарные книги
Дата выхода
1961-1998

Отзывы

Оценка: 


2022-07-20

Книга, яка вражає своєю енергією і стилем

Ця книга - справжня подорож у світ французької кухні! Джулія Чайлд вміє передати свою любов до готування через кожен рецепт. Я була вражена, як вона поєднує простоту і складність у приготуванні страв. Багато рецептів, які я спробувала, стали улюбленими у моїй родині. Від млинців до буйабесу – все виходить смачно і з любов'ю. Хоча переклад не завжди ідеальний, це не заважає насолоджуватися процесом приготування. Книга надихає на експерименти і відкриття нових смаків. Обов'язково рекомендую всім, хто хоче покращити свої кулінарні навички!

Оценка: 


2022-07-02

Неперевершена класика французької кухні!

Ця книга - справжнє відкриття для всіх, хто хоче зануритися у світ французької кулінарії. Джулія Чайлд не лише ділиться своїми рецептами, але й передає свою пристрасть до готування, що робить кожну сторінку живою і надихаючою. Я була вражена простотою викладу складних технік приготування страв, які раніше здавалося, що доступні лише професіоналам. Від запеченої курки до шоколадного суфле – кожен рецепт супроводжується детальними інструкціями та корисними порадами. Хоча переклад не завжди ідеальний, це не заважає насолоджуватися читанням і готуванням. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче навчитися готувати смачні страви і відчути атмосферу французької кухні!

Оценка: 


2022-04-20

Класика, яка потребує вдосконалення

Ця книга має великий потенціал, але, на жаль, недоліки перекладу знижують її цінність. Я завжди захоплювалася творчістю Джулії Чайлд, і її рецепти дійсно вражають. Проте, через неякісний переклад, деякі інструкції стають незрозумілими, а це може призвести до невдалих спроб приготування. Я вважаю, що для тих, хто вже має досвід у кухні, книга може бути корисною, але новачкам буде важко зрозуміти всі тонкощі. Сподіваюся, що видавництво зверне увагу на ці недоліки і випустить вдосконалену версію.

Оценка: 


2022-03-19

Розчарування через недосконалий переклад

На жаль, ця книга не виправдала моїх очікувань. Хоча Джулія Чайлд - легенда, і її рецепти дійсно класичні, я була розчарована якістю перекладу. Багато фраз і термінів були перекладені некоректно, що ускладнювало розуміння інструкцій. Я намагалася приготувати кілька страв, але через плутанину в перекладі мені довелося шукати додаткову інформацію в Інтернеті. Це, безумовно, вплинуло на моє враження від книги. Сподіваюся, що в майбутньому буде видано більш якісний переклад, адже рецепти Джулії заслуговують на краще!

Напишите свой отзыв

Книга Основы классической французской кухни

Джулия Чайлд – легенда, которая прославила французскую кухню больше, чем все французские повара, вместе взятые. Опа обожает щедро сдабривать блюда сливочным ...

Напишите свой отзыв

Еще книги этой тематики