
Книга Особенности японской кулинарии
В этой книге я расскажу Вам об особенностях японской кулинарии, её базовых отличиях от другой азиатской и европейской кухни.
- ФИО Автора
- Лакомкина Марина Алексеевна
- Язык
- Русский
- Возраст
- 6
- Дата выхода
- 2019
Отзывы
Еще книги этой тематики
Книга Копчение рыбы
15 грн
14 грн
Книга Лучшие рецепты наливок и настоек
15 грн
14 грн
Книга Лучшие рецепты домашнего вина
15 грн
14 грн
Книга Копчение мяса
15 грн
14 грн
Книга Домашний квас
15 грн
14 грн
Книга Большая кулинарная книга диабетика
103 грн
93 грн
Книга Домашнее пиво
15 грн
14 грн
Книга Детское питание
127 грн
115 грн
Книга Мультиварка-скороварка. Готовим...
78 грн
71 грн
Книга Готовим в барбекю, гриле, на...
27 грн
25 грн
2022-10-11
Особливості японської кулінарії - це справжнє відкриття для всіх
Ця книга - справжня скарбниця знань про японську кухню, яка дозволяє кожному читачеві поглибитися в унікальність та різноманіття традиційних страв Японії. Автор детально розкриває базові відмінності японської кулінарії від інших азіатських та європейських кухонь, розповідаючи про інгредієнти, способи приготування та секрети справжніх майстрів кулінарії. Читаючи цю книгу, ви зможете не лише дізнатися про традиційні японські страви, а й здивувати себе та близьких новими смаковими відчуттями, спробувавши готувати страви самостійно за рецептами з книги. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться кулінарією та культурою Японії - вона точно вас вразить!