
Книга Журнал Бостонской кулинарной школы (том XV, № 2, август-сентябрь 1910 г.)
Книга "Журнал Бостонской кулинарной школы (Том XV, №2, август-сентябрь 1910 года)" - это ценное издание, предлагающее читателю сборник статей о кулинарии и хозяйстве начала XX века. В этом выпуске журнала Вы найдете рецепты традиционных американских блюд и сладостей того времени, советы по приготовлению пищи, а также интересные материалы по тенденциям в хозяйстве и кулинарии. Откройте для себя колоритное кулинарное наследие прошлых эпох и позвольте себе погрузиться в атмосферу кулинарного искусства начала 20 века вместе с "Журналом Бостонской кулинарной школы".
- ФИО Автора
- Various
- Язык
- Английский
- Дата выхода
- 2013-01-28
- Заголовок
- The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)
- Тематика
- AP
Cooking -- Periodicals
Home economics -- Periodicals
TX - Редактор
- Janet McKenzie Hill
Отзывы
Еще книги этой тематики
Книга Все словарные слова английского...
49 грн
45 грн
Книга OK English! Английская...
122 грн
110 грн
Книга Русско-английский «однозначный»...
147 грн
133 грн
Книга Современный русско-американский...
73 грн
66 грн
Книга Всадник без головы / The...
73 грн
66 грн
Книга Быстрый английский. Полный курс...
108 грн
98 грн
Книга Почини свой английский
147 грн
133 грн
Книга Оптимизированный универсальный...
98 грн
89 грн
Книга A Way to Success: English...
117 грн
106 грн
Книга Английские «времена» и...
49 грн
45 грн
2023-07-29
Неперевершене занурення в кулінарну історію!
Книга "Журнал Бостонської кулінарної школи" - це не просто збірка рецептів, а справжня подорож у часі, що дозволяє нам відчути атмосферу початку XX століття. Читаючи цей випуск, я була вражена, наскільки різноманітними та смачними були традиційні американські страви того часу. Рецепти, представлені в журналі, не лише прості у виконанні, але й наповнені духом епохи, що робить їх особливими. Поради щодо приготування їжі та господарства відображають ті кулінарні тенденції, які були актуальними в той час, і це додає ще більше цінності виданню. Я також знайшла цікаві матеріали про культурні аспекти харчування, які допомагають зрозуміти, як зміни в суспільстві вплинули на кулінарні традиції. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться історією кулінарії та хоче дізнатися більше про спадщину минулих епох. Це не просто книга, а справжній скарб для кулінарних ентузіастів!