book type

Книга Журнал Бостонской кулинарной школы (том XV, № 2, август-сентябрь 1910 г.)

GE918329
Английский
Various
В наличии
1  
95 грн
86 грн - 10%
Книга "Журнал Бостонской кулинарной школы (Том XV, №2, август-сентябрь 1910 года)" - это ценное издание, предлагающее читателю сборник статей о кулинарии и хозяйстве начала XX века. В этом выпуске журнала Вы найдете рецепты традиционных американских блюд и сладостей того времени, советы по приготовлению пищи, а также интересные материалы по тенденциям в хозяйстве и кулинарии. Откройте для себя колоритное кулинарное наследие прошлых эпох и позвольте себе погрузиться в атмосферу кулинарного искусства начала 20 века вместе с "Журналом Бостонской кулинарной школы".
ФИО Автора
Various
Язык
Английский
Дата выхода
2013-01-28
Заголовок
The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)
Тематика
AP
Cooking -- Periodicals
Home economics -- Periodicals
TX
Редактор
Janet McKenzie Hill

Отзывы

Оценка: 


2023-07-29

Неперевершене занурення в кулінарну історію!

Книга "Журнал Бостонської кулінарної школи" - це не просто збірка рецептів, а справжня подорож у часі, що дозволяє нам відчути атмосферу початку XX століття. Читаючи цей випуск, я була вражена, наскільки різноманітними та смачними були традиційні американські страви того часу. Рецепти, представлені в журналі, не лише прості у виконанні, але й наповнені духом епохи, що робить їх особливими. Поради щодо приготування їжі та господарства відображають ті кулінарні тенденції, які були актуальними в той час, і це додає ще більше цінності виданню. Я також знайшла цікаві матеріали про культурні аспекти харчування, які допомагають зрозуміти, як зміни в суспільстві вплинули на кулінарні традиції. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться історією кулінарії та хоче дізнатися більше про спадщину минулих епох. Це не просто книга, а справжній скарб для кулінарних ентузіастів!

Напишите свой отзыв

Книга Журнал Бостонской кулинарной школы (том XV, № 2, август-сентябрь 1910 г.)

Книга "Журнал Бостонской кулинарной школы (Том XV, №2, август-сентябрь 1910 года)" - это ценное издание, предлагающее читателю сборник статей о кулинарии и хозя...

Напишите свой отзыв

Еще книги этого автора

Еще книги этой тематики