Book The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)
The book "Journal of the Boston Culinary School (Vol. XV, No. 2, August-September 1910)" is a valuable publication that offers the reader a collection of articles on cooking and economics of the early 20th century. In this issue of the magazine, you will find recipes for traditional American dishes and sweets of the time, tips for cooking, as well as interesting materials about trends in farming and cooking. Discover the colorful culinary heritage of past eras and allow yourself to immerse yourself in the culinary atmosphere of the early 20th century with "Boston Culinary School Magazine".
- Name of the Author
- Various
- Number of pages
- 275
- Language
- English
- Cover
- Soft
- Release date
- 2013-01-28
- Title
- The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)
- Subject
- AP
Cooking -- Periodicals
Home economics -- Periodicals
TX - Editor
- Janet McKenzie Hill
Reviews
More books on this topic
Book All dictionary words of English....
49 UAH
45 UAH
Book OK English! English grammar for...
122 UAH
110 UAH
Book Russian-English "unambigiuous"...
147 UAH
133 UAH
Book Modern Russian-American...
73 UAH
66 UAH
Book Rider without the head / of The...
73 UAH
66 UAH
Book Rapid English. Complete course...
108 UAH
98 UAH
Book Repair the English
147 UAH
133 UAH
Book Optimized universal textbook of...
98 UAH
89 UAH
Book A Way to Success : English...
117 UAH
106 UAH
Book English "times" and "constructions"
49 UAH
45 UAH
07/29/2023
Неперевершене занурення в кулінарну історію!
Книга "Журнал Бостонської кулінарної школи" - це не просто збірка рецептів, а справжня подорож у часі, що дозволяє нам відчути атмосферу початку XX століття. Читаючи цей випуск, я була вражена, наскільки різноманітними та смачними були традиційні американські страви того часу. Рецепти, представлені в журналі, не лише прості у виконанні, але й наповнені духом епохи, що робить їх особливими. Поради щодо приготування їжі та господарства відображають ті кулінарні тенденції, які були актуальними в той час, і це додає ще більше цінності виданню. Я також знайшла цікаві матеріали про культурні аспекти харчування, які допомагають зрозуміти, як зміни в суспільстві вплинули на кулінарні традиції. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться історією кулінарії та хоче дізнатися більше про спадщину минулих епох. Це не просто книга, а справжній скарб для кулінарних ентузіастів!