Book The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)

GE918329
English
Various
In stock
1  
95 UAH
86 UAH - 10%
The book "Journal of the Boston Culinary School (Vol. XV, No. 2, August-September 1910)" is a valuable publication that offers the reader a collection of articles on cooking and economics of the early 20th century. In this issue of the magazine, you will find recipes for traditional American dishes and sweets of the time, tips for cooking, as well as interesting materials about trends in farming and cooking. Discover the colorful culinary heritage of past eras and allow yourself to immerse yourself in the culinary atmosphere of the early 20th century with "Boston Culinary School Magazine".
Name of the Author
Various
Number of pages
275
Language
English
Cover
Soft
Release date
2013-01-28
Title
The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)
Subject
AP
Cooking -- Periodicals
Home economics -- Periodicals
TX
Editor
Janet McKenzie Hill

Reviews

Grade 


07/29/2023

Неперевершене занурення в кулінарну історію!

Книга "Журнал Бостонської кулінарної школи" - це не просто збірка рецептів, а справжня подорож у часі, що дозволяє нам відчути атмосферу початку XX століття. Читаючи цей випуск, я була вражена, наскільки різноманітними та смачними були традиційні американські страви того часу. Рецепти, представлені в журналі, не лише прості у виконанні, але й наповнені духом епохи, що робить їх особливими. Поради щодо приготування їжі та господарства відображають ті кулінарні тенденції, які були актуальними в той час, і це додає ще більше цінності виданню. Я також знайшла цікаві матеріали про культурні аспекти харчування, які допомагають зрозуміти, як зміни в суспільстві вплинули на кулінарні традиції. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться історією кулінарії та хоче дізнатися більше про спадщину минулих епох. Це не просто книга, а справжній скарб для кулінарних ентузіастів!

Write your review

Book The Boston Cooking-School Magazine (Vol. XV, No. 2, Aug.-Sept., 1910)

The book "Journal of the Boston Culinary School (Vol. XV, No. 2, August-September 1910)" is a valuable publication that offers the reader a collection of articl...

Write your review

More books by this author

More books on this topic