book type

Book Thesaurus of tastes 2. Lateral Cooking

LU947091

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
137 UAH
124 UAH - 10%
Book "Thesaurus of tastes 2" the set of "starting points" underlay, studying that, you will be able practically infinitely to adapt dishes at own discretion - depending on that, what foods are in your refrigerator or at the nearest market. you will be able to use both seasonal and any other foods.I aimed to do all base recipes maximally simple and easily memorizable. Certainly, I not in which case I do not consider them ideal - there is a great number of more refined methods to bake bread, prepare clear soup or mayonnaise.Preparation of set of simple actions entered in my task only, following that, you will be able to understand essence of dish and adapt him under itself. Every recipe was repeatedly tested in practice. But first of all a book "Thesaurus of tastes 2" is sent to awakening of desire to experiment - and experiments, it is necessary to confess, not always are successful. A willingness to wrong is main pre-condition to that, to become a free and intuitional cook, on what, I hope, and my book will inspire.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Сегнит of Ники
Language
Ukrainian
Age
16
Series
Legendary culinary books
Release date
2018

Reviews

Grade 


08/08/2023

Неймовірний путівник у світ кулінарії!

Книга "Тезаурус смаків 2. Lateral Cooking" стала для мене справжнім відкриттям у світі кулінарії. Автор пропонує унікальний підхід до приготування їжі, дозволяючи читачеві адаптувати рецепти під свої вподобання та наявні інгредієнти. Я завжди відчувала, що приготування їжі - це не лише про точні пропорції, а про творчість і експерименти, і ця книга підтверджує мої думки. Простота рецептів та їхня зрозумілість роблять їх доступними для будь-кого, навіть для початківців. Я була вражена, як легко можна змінювати інгредієнти, експериментуючи з новими смаками та текстурами. Це не просто книга з рецептами, а справжній кулінарний маніфест, що надихає на творчість у кухні. Хоча переклад не завжди ідеальний, це не заважає насолоджуватися змістом. Рекомендую всім, хто хоче відкривати нові горизонти у кулінарії та навчитися готувати з душею!

Write your review

Book Thesaurus of tastes 2. Lateral Cooking

Book "Thesaurus of tastes 2" the set of "starting points" underlay, studying that, you will be able practically infinitely to adapt dishes at own discretion - ...

Write your review

More books by this author

More books on this topic