Book Cooking in a barbecue, grill, on the grill and fire

LU885341
Ukrainian
In stock
4  
27 UAH
25 UAH - 10%
A modern process of preparation of food by means of мангала, grill and барбекю is mainly a festive measure. With the offensive of warm days people drive out on nature, where, as a rule, picnics settle down with preparation all favourite dish - shashlick with the puff of smoke. And mushroomers, both fishermen and hunters, agree to prepare a meal on coals. It is necessary to notice that shashlicks and analogical dishes can not be prepared on an open fire. Prepare only on hot coals of fire, grill, барбекю or мангала. The founder of grill and барбекю is very popular in people simplest мангал.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Collective of authors
Number of pages
444
Language
Ukrainian
Cover
Hard
Age
12
Series
Domestic library (Аделант)
Release date
2010

Reviews

Grade 


08/02/2024

Розчарування з перекладом

На жаль, книга "Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці" не виправдала моїх сподівань. Хоча в ній є кілька цікавих рецептів, я зіткнувся з багатьма проблемами через недосконалий переклад. Деякі інструкції були незрозумілі, а окремі терміни взагалі не були перекладені. Це значно ускладнювало процес приготування. Я сподівався на більш якісний текст, адже тема настільки цікава! Якщо ви не боїтеся труднощів і готові до експериментів, можливо, ця книга вам підійде, але для мене вона стала розчаруванням.

Grade 


05/16/2024

Неймовірні рецепти для літніх вечірок!

Ця книга стала незамінним помічником на моїх літніх вечірках! Я завжди шукаю нові ідеї для приготування їжі на вогні, і ця книга перевершила всі мої очікування. Рецепти дуже різноманітні: від класичних шашликів до оригінальних страв з овочів. Особливо сподобалося, як автор описує процес приготування, роблячи його доступним навіть для новачків. Інформація про різні техніки приготування на грилі і мангалі також була дуже корисною. Я вже спробував кілька рецептів, і всі вони вийшли смачними! Обов'язково рекомендую цю книгу всім, хто любить готувати на вогні!

Grade 


07/29/2022

Чудова книга для всіх любителів приготування на вогні!

Ця книга стала справжнім відкриттям для мене! Я завжди любив готувати на мангалі, але не знав, з чого почати. Завдяки цій книзі я отримав безліч нових ідей для пікніків і барбекю. Рецепти прості у виконанні, а результати завжди вражаючі. Особливо сподобалися поради щодо підготовки м'яса та маринадів. Книга також містить інформацію про безпеку приготування їжі на вугіллі, що є дуже важливим аспектом. Я рекомендую цю книгу всім, хто хоче вдосконалити свої навички приготування на вогні і насолоджуватися смачними стравами на природі!

Grade 


03/23/2022

Непогане, але з деякими недоліками

Книга "Готуємо у барбекю, грилі, на мангалі і костриці" має багато корисних рецептів, але, на жаль, не обійшлося без недоліків. Хоча більшість рецептів зрозумілі, деякі з них потребують більш детальних інструкцій. Я також помітив кілька помилок у перекладі, що іноді ускладнювало розуміння. Проте, якщо ви готові експериментувати і не боїтеся невеликих труднощів, ця книга може стати хорошим доповненням до вашої колекції. В цілому, я б рекомендував її, але з обережністю.

Write your review

Book Cooking in a barbecue, grill, on the grill and fire

A modern process of preparation of food by means of мангала, grill and барбекю is mainly a festive measure. With the offensive of warm days there are people of выезж...

Write your review

More books by this author

More books on this topic