Book Meal and brain. Culinary book
Culinary book on the best seller of the known neurologist David Перлмуттера "Meal and brain". He worked out the complex system of feed, due to that it is possible to support a health and capacity of brain at once by two methods, : replacing starch-containing foods useful and delicious (with subzero maintenance of carbohydrates), and also returning in a ration fats vital for the health of every cage of our organism. Doctor Перлмуттер collected recipes from the most different kitchens of the world, and also modified usual and all favourite dishes, that we did not refuse to itself in pleasure and fir-tree healthy food.In Russian language published first.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Перлмуттер David, Лоберг of Кристин
- Number of pages
- 116
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Soft
- Age
- 16
- Release date
- 2014
Reviews
More books on this topic
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Too slender. For those, who...
112 UAH
101 UAH
Book Do you see an aim? Hurry to her!
122 UAH
110 UAH
Book A meal living and dead. 5...
117 UAH
106 UAH
Book Compass of feed. Important...
138 UAH
125 UAH
Book A meal living and dead. System...
119 UAH
108 UAH
Book Correct feed as minefield
140 UAH
126 UAH
Book Green way of life
185 UAH
167 UAH
Book ПП for ТП 2.0. Correct feed for...
220 UAH
198 UAH
Book Living kitchen. Transurfing updates
98 UAH
89 UAH
07/20/2024
Вражаюча кулінарна книга, що змінює уявлення про здорове харчування!
Книга "Їжа і мозок" від Дэвіда Перлмуттера - це справжній путівник у світ здорового харчування, який поєднує науку та кулінарію. Автор, будучи неврологом, надає читачеві цінні знання про те, як їжа впливає на наш мозок і загальний стан здоров'я. Рецепти, які він пропонує, не лише смачні, але й корисні, адже вони базуються на принципах низьковуглеводного харчування і включають життєво необхідні жири. Я особисто спробував кілька рецептів, і вони стали справжнім відкриттям для мене! Книга також містить цікаві факти про різні кухні світу, що робить її ще більш привабливою. Хоча переклад тексту місцями може бути не зовсім ідеальним, це не заважає насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне покращити своє харчування та здоров'я!