book type

Book We store in a bird, meat, fish. Smoking, canning, drying, preparation of sausages

LU658945

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
4  
89 UAH
81 UAH - 10%
Real culinary encyclopaedia for meat and fish lovers! Detailed descriptions and advices from professionals, illustrations and great number of recipes. This book will help you without the special labour to learn to prepare изысканнейшие delicacies! you will be able to do the braised meat from pork, mutton, bird or fish can food, and also hunting sausages, salame, суджук, headcheese, liver sausage or кровянку in domestic terms. Recipes of бастурмы dried hardheads, balyk from a carp, smoked bream or herring - all in one book. Excellent delicious gift!

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Language
Ukrainian
Age
12
Release date
2016

Reviews

Grade 


08/08/2024

Книга з потенціалом, але є недоліки

Я була в захваті від ідеї цієї книги, адже люблю готувати м'ясо та рибу. Проте, після прочитання, я відчула, що деякі рецепти не зовсім зрозумілі, а переклад тексту дійсно має свої недоліки. Деколи важко зрозуміти, що саме автор має на увазі, і це може призвести до помилок під час приготування. Хоча в книзі є багато цікавих ідей, я б рекомендувала авторам звернути більше уваги на якість перекладу та деталізацію рецептів. Це може значно підвищити цінність книги для читачів.

Grade 


12/01/2023

Неймовірна книга для домашніх кухарів!

Ця книга вразила мене своєю різноманітністю рецептів та простотою їх виконання. Я почала готувати за рецептами з книги і вже в перший тиждень приготувала кілька смачних страв, які стали улюбленими у моїй родині. Особливо сподобалися рецепти в'яленої риби та домашніх ковбас. Книга також містить корисні поради щодо копчення та консервування, що робить її незамінною для тих, хто любить експериментувати на кухні. Я впевнена, що ця книга стане основою моєї кулінарної бібліотеки!

Grade 


09/20/2023

Не зовсім задовольняє

Хоча книга містить багато цікавих рецептів і порад, я очікував більшої глибини в описах процесів приготування. Деякі рецепти виглядають занадто спрощеними, і я б хотів бачити більше деталей та нюансів, які можуть допомогти в досягненні ідеального результату. Також, переклад тексту в деяких місцях залишає бажати кращого, що ускладнює розуміння деяких інструкцій. Якщо ви новачок у приготуванні м'яса та риби, ця книга може бути корисною, але для більш досвідчених кулінарів вона може не дати достатньо інформації.

Grade 


05/21/2022

Кулінарна енциклопедія для справжніх гурманів!

Ця книга стала для мене справжнім відкриттям у світі кулінарії! Я завжди любив готувати м'ясо та рибу, але завдяки цій книзі я навчився новим технікам, які значно покращили мої кулінарні навички. Докладні описи, ілюстрації та поради від професіоналів роблять процес приготування простим і зрозумілим. Особливо сподобалися рецепти ковбас, які я тепер готую вдома для своїх друзів і родини. Книга також чудово оформлена, що робить її ідеальним подарунком для будь-якого любителя кулінарії. Рекомендую всім, хто хоче вдосконалити свої навички в приготуванні м'яса та риби!

Write your review

Book We store in a bird, meat, fish. Smoking, canning, drying, preparation of sausages

Real culinary encyclopaedia for meat and fish lovers! Detailed descriptions and advices from professionals, illustrations and great number of recipes. This book of помож...

Write your review

More books on this topic