Book Bread delicious, healthful. We are Stove, eat, treat oneself
Bread. Perhaps, only product that is known by the people of all times and nationalities. But it appears that under a word "bread" different things are implied in different cultures. At one people it baking from a rye or wheat flour, at other are zymic or fresh flat cakes from the flour of the most different cereals : corn, millet, barley, oat, могара, чумизы, ragimillet, lentil, peas, нута, buckwheat, rice, flax, sorghum, тэффа, amaranth, кеноа, soy, chestnut, peanut. Each of these plants has an unique set of nutritives, and it means that it will definitely affect organism, satiate him and even to treat. Now many are stove bread of house, and it means that every hostess can bake such bread that is needed exactly to her family. Цельнозерновой bread frees energy slowly. It is useful to the diabetics, in fact the level of blood sugar rises slowly. It an esurience, and also weight, helps to control. Bread on a ferment quickly gives energy, when it is really needed. In addition, he is easier mastered and recommended for people with the problems of stomach, he well influences on an intestinal flora, helps to recover her. Bread improves memory and concentration, enriches minerals, vitamins and nonsaturated fat acids, regulates metabolism, protects from diseases gastrointestinal tract, well appeases hunger. Read a book, stove bread on the various recipes given on pages, treat oneself, using advices of ethnomedicine, treat native and near and be healthy!
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Пигулевская Irene Stanislavovna
- Number of pages
- 311
- Language
- Ukrainian
- Cover
- Hard
- Age
- 16
- Series
- Foods-healers
- Release date
- 2018
Reviews
More books on this topic
Book Cure! Cancer. System of...
69 UAH
63 UAH
Book Too slender. For those, who...
112 UAH
101 UAH
Book Do you see an aim? Hurry to her!
122 UAH
110 UAH
Book A meal living and dead. 5...
117 UAH
106 UAH
Book Compass of feed. Important...
138 UAH
125 UAH
Book A meal living and dead. System...
119 UAH
108 UAH
Book Correct feed as minefield
140 UAH
126 UAH
Book Green way of life
185 UAH
167 UAH
Book ПП for ТП 2.0. Correct feed for...
220 UAH
198 UAH
Book Living kitchen. Transurfing updates
98 UAH
89 UAH
03/22/2024
Неймовірна книга про хліб, яка відкриває нові горизонти!
Ця книга - справжня знахідка для всіх, хто цікавиться здоровим харчуванням і випічкою. Автор детально розглядає різноманітність хліба в різних культурах, що робить читання не лише пізнавальним, але й захоплюючим. Я дізналася про безліч нових видів борошна та їх користь для організму. Рецепти, які надані в книзі, прості у виконанні, і я вже випробувала кілька з них на своїй родині. Хліб, випечений за цими рецептами, не лише смачний, але й дійсно корисний. Я відчула різницю у своєму самопочутті, і мої рідні також відзначили, що стали почуватися краще. Книга також містить корисні поради щодо лікування за допомогою хліба, що є дуже актуальним у наш час. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче дбати про своє здоров'я і насолоджуватися смачною домашньою випічкою!