book type

Book How to become a restaurateur Profit Rules

LU281120

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
131 UAH
118 UAH - 10%
"How to become ресторатором. Rules of receipt of income" are this practical manual on creation of restaurant business. A book stage-by-stage tells about the evolution of personality of restaurant manager on the concrete applied examples, shows, as attitude of manager changes toward tasks, problems and duties in transition from one position to other, as his thinking is transformed.This research will be useful to all to the businessmen, aspiring to capture the art of creation of HR- of brand that will allow to sell workplaces in companies as product. The information presented in a book will teach system to make decision, effectively to manage people and processes, to develop a company on international standards.An author of book Максат Ишанов is the known businessman, ресторатор, passing a way from бариста in Coffee Bean to the leader of subdivisions, and then and whole networks of restaurants of GOODMAN, "Филимонова and Янкель", "Якитория", "Two sticks", Lambic, now partner in a managing company Upster.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Ишанов Максат Бяшимович
Language
Ukrainian
Age
16
Release date
2020

Reviews

Grade 


01/03/2024

Незамінний посібник для майбутніх рестораторів!

Книга "Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку" стала для мене справжнім відкриттям у світі ресторанного бізнесу. Автор, Максат Ишанов, ділиться своїм безцінним досвідом, що дозволяє читачеві зрозуміти всі етапи становлення ресторанного менеджера. Книга написана зрозумілою мовою, з практичними прикладами, що робить її доступною навіть для тих, хто лише мріє про відкриття власного ресторану. Я особливо ціную поради щодо створення HR-бренду, які допоможуть залучити талановитих працівників. Хоча в тексті є деякі недоліки перекладу, це не зменшує цінності інформації, яку ви отримуєте. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише зрозуміти, як працює ресторанний бізнес, але й навчитися ефективно управляти людьми та процесами, щоб досягти успіху в цій конкурентній сфері!

Write your review

Book How to become a restaurateur Profit Rules

"How to become ресторатором. Rules of receipt of income" are this practical manual on creation of restaurant business. A book stage-by-stage tells about the evolution of личн...

Write your review

More books on this topic