
Book How to become a restaurateur Profit Rules
"How to become ресторатором. Rules of receipt of income" are this practical manual on creation of restaurant business. A book stage-by-stage tells about the evolution of personality of restaurant manager on the concrete applied examples, shows, as attitude of manager changes toward tasks, problems and duties in transition from one position to other, as his thinking is transformed.This research will be useful to all to the businessmen, aspiring to capture the art of creation of HR- of brand that will allow to sell workplaces in companies as product. The information presented in a book will teach system to make decision, effectively to manage people and processes, to develop a company on international standards.An author of book Максат Ишанов is the known businessman, ресторатор, passing a way from бариста in Coffee Bean to the leader of subdivisions, and then and whole networks of restaurants of GOODMAN, "Филимонова and Янкель", "Якитория", "Two sticks", Lambic, now partner in a managing company Upster.
The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
- Name of the Author
- Ишанов Максат Бяшимович
- Language
- Ukrainian
- Age
- 16
- Release date
- 2020
Reviews
More books on this topic
Book Management by the hygiene of...
132 UAH
119 UAH
Book Флетчеризм. What is it, or As I...
112 UAH
101 UAH
Book Textbook of Food- of...
128 UAH
116 UAH
Book Alphabet of our feed
125 UAH
113 UAH
Book Cafe, bar, restaurant. Key...
113 UAH
102 UAH
Book How to become a restaurateur...
131 UAH
118 UAH
Book How to get delivery of meal....
123 UAH
111 UAH
Book Pizza-business. Part 7. The best...
123 UAH
111 UAH
Book Textbook of manager of pizzeria
126 UAH
114 UAH
Book Smart fasting. The scientific...
118 UAH
107 UAH
01/03/2024
Незамінний посібник для майбутніх рестораторів!
Книга "Як стати ресторатором. Правила отримання прибутку" стала для мене справжнім відкриттям у світі ресторанного бізнесу. Автор, Максат Ишанов, ділиться своїм безцінним досвідом, що дозволяє читачеві зрозуміти всі етапи становлення ресторанного менеджера. Книга написана зрозумілою мовою, з практичними прикладами, що робить її доступною навіть для тих, хто лише мріє про відкриття власного ресторану. Я особливо ціную поради щодо створення HR-бренду, які допоможуть залучити талановитих працівників. Хоча в тексті є деякі недоліки перекладу, це не зменшує цінності інформації, яку ви отримуєте. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче не лише зрозуміти, як працює ресторанний бізнес, але й навчитися ефективно управляти людьми та процесами, щоб досягти успіху в цій конкурентній сфері!