book type

Book Thesaurus of tastes

LU128475

Select the language of the book:

Ukrainian
In stock
1  
140 UAH
126 UAH - 10%
With what does combine lamb? What seasoning to add to white fish, to get an original dish? Why does чили shade a bitter chocolate so perfectly? Answers for these questions interesting to not only the professional head-cooks but also novices that want to prepare a delicious dish. Ники Сегнит, in the past successful marketing specialist in the field of foodstuffs, decided to create the complete reference book of compatibility of tastes. "Thesaurus of tastes" - it list from 99 popular foods with different combinations - classic and less known. Only 980 taste pairs, by 200 from them recipes over are brought. All ingredients are divided by 16 thematic groups. For example, "cheese", "marine", "fried" and т. of д. To every combination of tastes the article over is brought with culinary, historical and authorial бэкграундом.Besides classic combinations, such as pork is an apple, cucumber and dill, it is possible in a dictionary to meet modern pairs is goat's cheese and beet, лобстер and vanilla, and also undesirable combinations: lemon and beef, whortleberry and mushrooms and т. of д.A publishing design is stored in the format of pdf A4.

The book’s text has been translated from the original language using an artificial intelligence system. In most cases, the translation is accurate and clear, but occasionally there may be incorrect phrasing or individual words left untranslated.
Name of the Author
Сегнит of Ники
Language
Ukrainian
Age
16
Series
Legendary culinary books
Release date
2010

Reviews

Grade 


03/11/2025

Незамінний довідник для кожного кулінара!

"Тезаурус смаків" - це справжня знахідка для всіх, хто любить готувати та експериментувати на кухні. Ники Сегнит вдало поєднала свій досвід у маркетингу з кулінарним мистецтвом, створивши унікальний довідник, який допомагає зрозуміти, як поєднувати різні смаки. Книга містить 99 популярних продуктів з 980 смаковими парами, що дозволяє не лише знайти класичні комбінації, але й відкрити для себе нові, незвичайні поєднання. Я особисто вражений тим, як автор подає інформацію: кожне поєднання супроводжується історичним контекстом, що робить читання ще більш цікавим. Хоча переклад не завжди ідеальний, це не заважає насолоджуватися змістом. Рекомендую цю книгу як професійним кухарям, так і новачкам, які прагнуть розширити свої кулінарні горизонти!

Write your review

Book Thesaurus of tastes

With what does combine lamb? What seasoning to add to white fish, to get an original dish? Why does чили shade a bitter chocolate so perfectly? Answers...

Write your review

More books by this author

More books on this topic