Book Industrial technologies of production of dairies

156 UAH
141 UAH - 10%
Industrial technologies of production of milk, creams, soul-milk foods, ice-cream, sucklings can food, and also dairies for child's and curative food are presented. The special attention is spared to accordance of the described technologies to operating normatively-technical documentation. It is intended for the students of institutions of higher learning and technologists of sucklings productions.
Name of the Author
Богатова Olga Victorovna, Догарева Natalia Геннадьевна, Стадникова Svetlana Victorovna
Number of pages
335
Language
Russian
Cover
Hard
Release date
2013

Reviews

Grade 


10/30/2023

Неймовірно корисна книга для фахівців молочної промисловості!

"Промислові технології виробництва молочних продуктів" - це справжній скарб для всіх, хто цікавиться виробництвом молочної продукції. Автори докладно розглядають процеси виробництва молока, вершків, кисломолочних продуктів та інших продуктів, надаючи читачам повну картину технологічних процесів та вимог до якості продукції. Особлива увага приділена відповідності нормативно-технічній документації, що робить цю книгу незамінним довідником для студентів та професіоналів у галузі молочного виробництва. Рекомендую цю книгу всім, хто прагне поглибити свої знання та розуміння процесів виробництва молочної продукції!

Grade 


04/01/2022

Змістовна та авторитетна книга для професіоналів молочної галузі

"Промислові технології виробництва молочних продуктів" - це дійсно вражаючий довідник з усіх аспектів виробництва молочної продукції. Автори детально розглядають процеси виробництва різних видів молочних продуктів, пояснюючи кожен етап виробництва та вимоги до якості продукції. Особливо приємно, що у книзі великий акцент робиться на відповідність описаних технологій нормативно-технічній документації, що робить її надійним джерелом інформації для фахівців галузі. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться виробництвом молочної продукції та прагне поглибити свої знання у цій галузі!

Write your review

Book Industrial technologies of production of dairies

Industrial technologies of production of milk, creams, soul-milk foods, ice-cream, sucklings can food are presented, and also dairies for put...

Write your review

More books on this topic